Jávor Benedek: az RTL bezárásához/megtöréséhez a Leopard tankokon kívül majd még néhány német tengeralattjárót is kell vennünk

Pénteki hír, hogy a Klubrádió 2021. február 14-én lejáró jogosultságát nem hosszabbítja meg a Médiatanács, a rádió kérelme a hosszabbításnak nem tesz eleget, hanem pályázatot ír ki a Budapest FM 92,9 MHz-es közösségi rádiós frekvenciára.

2022. február 14 után…

Az interneten a műsorszolgáltatás kötetlen és az egész világra érvényes

-mondta a Klubrádióban Arató András.

 

Nem adom fel!

Nem adom fel! – lesz a Klubrádió soros gyűjtésének jelmondata

– árulta el Arató.

Marad az RTL Klub?

Jávor Benedek közösségi oldalán így ír:

“Az Origo, a Népszabadság ma már médiatörténelem, a közmédia, a TV2 egyszerű Fidesz-közlönyök, az ATV átállítva, az Index a nyáron meglett, most vége a Klubrádiónak, a tennivalók listáján már csak az RTL Klub maradt.

Gyanítom, hogy az kicsit nagyobb falat lesz, a bezárásához/megtöréséhez a Leopard tankokon kívül majd még néhány német tengeralattjárót is kell vennünk, de ami késik, nem múlik, legalább majd megvédik a Lady MRD-t az Átlátszó újságíróival szemben.

Remélem az Európai Bizottság még sokáig mérlegeli

a médiapiac monopolizálása ügyében a Klubrádióval, a Mérték Médiaelemző Műhely-jel és a MÚOSZ-szal beadott panaszainkat,

nehogy aránytalan, és elsietett döntéseket hozzanak, hátha addigra az utolsó falusi hírharsonát is bezárják, és végre nem kell foglalkozni az egésszel, mert a teljes médiapiac csupa egyetértő szereplőből fog állni.

Gratulálok.”

https://www.facebook.com/javorbenedek/posts/4308484952526270

 

Dévényi István úgy véli:

“…És Orbán nem hülye, csak aljas, „csak”, szóval okos aljas, ami a legrosszabb kombináció, és pontosan tudja, hiszen pontosan, naprakészen tudják, hogy a társadalom nem akarja, hogy ismét hónapokra társadalmasítlanítsák, a gazdaság pedig padlón van, és a következő vírusnegyedév már a föld alá vinné.

Hát ezért kell a Klub Rádió száját is befogni, meg az Indexből ilyen izét csinálni, és mindent, amit még lehet, sürgősen a NER-be darálni, amit meg nem lehet, sárba tiporni, agyagba döngölni.”

https://www.facebook.com/devenyi.istvan/posts/10218187194651181

És Önnek mi a véleménye?

Hackerek

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük