Jó ember a miniszter úr! A jövőre is gondol! – kommentelte a Lázár-fun hozzászóló a kertészkedő közszolga bejegyzését

Milyen szép: Lázár János ásós-fenyőültetős fotóval demonstrálta kedden, -no meg a fotóssal- hogy nem csak a mindennapjaink megoldása nyomja a vállát, de gondol a jövőre is. Hát ilyenek ezek a fideszes fiúk-férfiak-bácsik! Mi bajunk lehet, ha Ők gondoskodnak rólunk?

“… sosem késő…?”

Lázár János jelenleg építésügyi és beruházási miniszter stábja rendszeresen dolgozik azon, hogy emberközelivé tegye a főnökét: volt már piacon bevásárló, otthonában főzőcskéző, fogadóórát tartó, Románia utcáin bóklászó, falunapozó beszámoló. Keddre faültetőset találtak ki:

“A háromszéki fenyőfák hazaértek Csongrád-Csanádba. Fát ültetni sosem késő.”

A hozzászólásokból….

“Kedves Miniszter úr! Ezek az üde zöld fenyők megérzik, ha testvéreiket vihar tépi és sóhajtoznak vagy, ha vidáman titkokat súgnak egymásnak. Így mi is bánatok és örömteli titkok tudója leszünk amik testvéri szeretetre sarkallnak. Köszönjük Miniszter úr!”

” Jó ember a miniszter úr! A jövőre is gondol!”

“János…szivvel..szeretettel, erővel, hozzáértessel és alázattal…Mint eddig….!!”

“Sajnos az ilyen picik sokszor nem élik túl a szárazságot, első 2 évben nagyon vízigényesek. Környékünkön sokan ültetnek ilyen picikét aztán magukra hagyják őket. Mind ki is szárad. Talán 1 ha megmaradt eddig a 10 ből kb.”

“A fenyőfa nem őshonos arrafelé. Gyakorlatilag halálra itélték azt a három csemetét.”

“7 szilvafát nemzetes uram.”

“Lesz mit kivagni tarvagaskor igaz?”