Kerítésen innen

“Nem ugorhatunk arra a részre, amikor Lázár János lesz a miniszterelnök?” – A miniszter -és a stáb- piacozott egyet….

"Nem ugorhatunk már arra a részre, amikor Lázár János lesz a miniszterelnök?" - Lázár János -és a stáb- piacozott egyet....

Elképzelik a szitut, amikor a Lázár család csütörtök este összeül és kitalálják, hogy mi lesz a hétvégi menü. János azonnal jelentkezik, hogy majd Ő elintézi a bevásárlást, hiszen él-hal egy kis péntek hajnali piacozásért. Nyomban kapja is a szolgálati telót és odaszól az “illetékes elvtársnak”, hogy diszponáljon egy stábot, nehogy valaki lemaradjon az “élményről”, majd korán nyugovóra tér, hogy tartani tudja a szoros ütemtervet.

Piacon sej…..

Lázár János -jelenleg építésügyi és beruházási miniszter- közösségi oldalán megjelent egy poszt arról, hogy

Zita összeírta, hogy mi kell a hétvégi ebédhez, ezért korán reggel a makói piacon kezdtem.

Húsleves tuti lesz….

Hősünk -mivel jóeszű ember- azonnal levette, hogy a piacozó hölgyek-urak beszélgetni szoktak a beszerzés közben, így jó ötletnek tűnt az “egy vagyok közületek”-játék.

“Ha egy városról vagy bármely településről valamit tudni akarsz, menj el a helyi piacra. A makóiak és környéken élők dolgait, a legegészségesebb élelmiszerek között, én is a város piacán ismerem meg.”

Fotó: Lázár János Facebook oldala

“A munkámat érintő legőszintébb kritikát a kofáktól (és a feleségemtől😄) hallom…”

A képriport végére 3 teli szatyor zöldséggel-gyümölccsel gazdagodott a família, meg egy zsák krumplival, de Lázár feltehetően sokkal többel, mert azt a következtetést vonta le, hogy

“A vidék hangja a piac hangja – számomra az egyik legfontosabb dolog.”

Azt nem tudni, hogy találkozott-e olyanokkal, akik forintjaikat számolgatva osztottak-szoroztak, hogy miből hány dekát engedhetnek meg maguknak a hónap vége felé és, hogy éltek-e a kritika jogával, de a derűsre sikeredett beszámolóból arra következtethetünk, hogy nem. Nem is illett volna bele a mondanivalóba, amiért az egész hajnali kiruccanás ötlete megszületett. Egyébként jó étvágyat a családnak!

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!A kommentekből….

“Làzàr Jànos Miniszter Úr! Ha kimegy a Piacra ott is Szeretik ha bàrhovà elmegy mindenhol Szeretik !!” “Jó lenne,ha meg is hallaná az emberek véleményét!”

“És ezt mind ekkora stábbal kell megtenni!!???”

“Találkoztam vele, észre sem veszem , ha nem köszön rám, pedig nem ismerjük egymást személyesen. A Piac előtt az út közepén találkoztunk. Ên jöttem, ő ment.”

“Ha Maximált áras tejet vagy cukrot szeretne vásárolni eleve HAJNALBAN kell kelnie!!!!”

“Hódmezővàsàrhely és Térségének és Magyarorszàg Büszkesége Làzàr Jànos Építési és Beruhàzàsi Miniszter Úr!!”

“Nem ugorhatunk már arra a részre, amikor Lázár János lesz a miniszterelnök? Vagy kajak kihúzza Viktor a 4 évet, meg az árnyékkormány szorongatását? Na, jó reggelt, gyerünkmá’! Amúgy jó ez a kamu vásárolgatás, nálunk van búza meg kukoricaföld, ha érdekli valamelyik politikust!”

“Azért a széles kalapost kihagyhatta volna, vagy legalább szűrje meg a mondandóját!! Személyes tapasztalat!!”

“Végre valaki el mert vegyülni az egyszerű emberek közé, így kap valós képet,hogy mi a probléma a lakosság körében”

“A vidék hangja a piac hangja – számomra az egyik legfontosabb dolog.”

“Talán elmehetnél egyszer egy NEM fideszes piacra is.”

“A zsenialitasodon kivul annyira jo fej is vagy. Kar, hogy nem oda jarok vasarolni.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

About Author