Juszt László: ....legalább jót szórakozhattunk volna - 15 percig…! Frissítve! - Városi Kurír

Sorting by

×

Juszt László: ….legalább jót szórakozhattunk volna – 15 percig…! Frissítve!

Ahogy manapság, úgy a múltban sem volt kifizetődő dolog felkerülni Juszt László célszemélyeinek listájára. Ha valaki, vagy valami beküzdi magát a névsorba, biztos lehet afelől, hogy az egykori televíziós mindig rajta tartja a szemét és azonnal reagál. Ez esetben csak kérdez…..

Hirdetés

“Félreértés ne essék!

Mindkét urat, – akiket az ellenzék jelölt a köztársasági elnöki posztra – nagyon tisztelem. Talán nem orrolnak meg, ha barátomnak is nevezem őket. De nem értem sem őket, sem az őket jelölőket.

Hiszen egy fantasztikus, gazdag, példamutató életút vége felé felvállalnának egy olyan méltatlan szerepet, aminek a kimenetele nem kétséges.

Asszisztálnak egy ocsmány cirkuszhoz.

Közülük az egyik majd kénytelen lesz gratulálni egy olyan valakinek, aki a lába nyomába sem ér.

Vessenek meg! Én az ellenzék helyében nem hoztam volna egyik urat sem ilyen gyalázatos helyzetbe. Viszont ha már cirkusz, – mert ez a köztársasági elnök választás nem más – akkor én Bödőcs Tibort jelöltem volna.

Ezzel egyfelől helyére teszem az egészet, másfelől viszont legalább jót szórakozhattunk volna – 15 percig…”

Frissítés!

Juszt László közösségi oldalán reagált a fenti bejegyzéséhez érkező kommentekre:

“Az előző bejegyzés kommentjeiben többen szóvá tették, hogy viccet csináltam az államelnök választásból. Ehhez csak annyi a megjegyzésem, hogy nem én kezdtem! Nem én jelöltem N.K.-t. Viszont elnézést kérek Bödőcs Tibortól, akit méltatlan helyzetbe hoztam! Az a gondolat vezetett, hogy ha Orbánék viccet csináltak ebből az egyébként fontos és méltóságteljes eseményből, akkor már legalább nívós vicc legyen.”

Háttér….

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt Iványi Gábor metodista lelkészt kérte fel államfő-jelöltnek.

„Fontos lehetne az a 15 perc, amelyben köztársasági elnök-jelöltként a teljes Országgyűlés előtt beszélhetnék”

– mondta Iványi Gábor metodista lelkész a Magyar Hangnak. Iványi elmondta, hogy azért érezné fontosnak beszédet tartani az Országgyűlésben, hogy szembesíthesse a miniszterelnököt azzal, hogy egykor barátok voltak, most pedig nem tudnak egymással tisztességesen szót érteni és ez a lelkész szerint nincs jól. Emlékeztetné továbbá a kormánypártot, hogy a hazát nem lophatják meg. Ezen felül még szóba hozná, hogy gúnyt űznek a jogalkotásból, hiszen a bíróság döntését rendeletileg felülírják. Iványi Gábor azt is kifejtette a portálnak, hogy

békeidőben a köztársasági elnök „egy kedves öreg bácsi, aki barackot nyom a gyerekek fejére”, most azonban nem ilyen időket élünk és szerinte az államfőnek a radikális lépésektől sem visszariadó élő lelkiismeretként kellene működnie.

A hétfői nap híre volt, hogy a jogász-közgazdász Róna Pétert jelölik Áder János utódjának az Egységben Magyarországért pártjai. A kormányváltásra készülő ellenzéki szövetség felkérését Róna Péter, az Oxfordi Egyetem Blackfriars Hall tanára elfogadta – jelentették be az ellenzéki pártok közleményben hétfőn.

Kapcsolódó

 

Juszt László: ....legalább jót szórakozhattunk volna - 15 percig…!

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.