Karácsony: egységes és átlátható parkolási rendszerre van szükség

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd közös főpolgármester-jelöltje, a Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere szerdán, a Fővárosi Közgyűlés ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a jelenlegi parkolási rendszer „úgy rossz, ahogy van”, mert sem a közlekedésszervezési célokat, sem a fővárosiak érdekét nem szolgálja.

Lássunk végre tisztán!

Kiemelte, a fővárosnak és a kerületeknek is nyilvánosságra kellene hoznia a parkolással kapcsolatos valamennyi információt, hogy tisztán lehessen látni minden bevételt és kiadást.

Karácsony Gergely szerint a XIV. kerület rossz döntéseiről azért lehet tudni, mert Zuglóban nyilvánosságra hoztak minden szerződést. Elkötelezettnek nevezte magát abban, hogy főpolgármesterré választása esetén hasonlóan járjon el Budapesten is az átláthatóság érdekében.

Az ellenzéki politikus ismertette azt a közös ellenzéki javaslatot is, amely arra szólítja fel a Fővárosi Közgyűlést, hogy írjon ki népszavazást az EP-választással egy időben a római-parti árvízi védekezés nyomvonaláról.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó

Újra a fővárosi önkormányzat legyen a felelős a budapesti parkolásért

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük