Ketten az Orbán-rezsim mocskos hordalékáról - Városi Kurír

Sorting by

×

Ketten az Orbán-rezsim mocskos hordalékáról

A Pegazus-botrány is azt mutatja, hogy a rezsim semmitől nem riad vissza, és bár akárhányszor bukik is le, nem hajlandó belátni azt, hanem egyre ócskább és mocskosabb válaszokat ad az élet által sürgetően feltett kérdésekre.

Hirdetés

Lehetővé teszi állampolgárai megfigyelését

A kormánynak az első pillanattól kezdve azon kellett volna dolgoznia, hogy minden rendelkezésre álló törvényes eszköz igénybevételével, így a Nemzetbiztonsági bizottság haladéktalan összehívásával megpróbálja tisztázni a történteket, s erről tájékoztatni a törvénytelen megfigyelésnek kitett lakosságot. Magyarország Alaptörvénye G) cikkének (2) bekezdése szerint

„Magyarország védelmezi állampolgárait.”

A regnáló hatalom deklaratív módon rúgta fel az Alaptörvényt, nem téve eleget az abban foglalt kötelezettségének. Az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottságának a feladata, a nemzetbiztonsági törvényben foglaltaknak megfelelően, a nemzetbiztonsági szolgálatok parlamenti ellenőrzése. Amikor a Fidesz-KDNP-hatalom a fenti kötelezettségének nem tesz eleget, passzivitásával hozzájárul magyar állampolgárok törvénytelen megfigyeléséhez, lehallgatásához és ahhoz, hogy illegális módon ismeretlen szervek adatokat gyűjthessenek valamennyiünkről. Ezzel pedig lehetővé teszi saját állampolgárainak bármikori és bárki által lefolytatható megfigyelését.

A nagy szuverenista tehát nem védi a magyarok szuverenitását.

Arról a jogi újításról (nonszenszről) nem is beszélve, hogy a világon egyedülálló dolog a gyanúsított döntésére bízni, hogy indulhat-e vizsgálat az őt érintő gyanúval kapcsolatosan. Mintha a gyanúsított a rendőrségi vizsgálat elején azt mondhatná, hogy nem járulok hozzá a vizsgálathoz, amire a rendőrség udvariasan elköszön tőle, s esetleg a rendőrség kontójára taxit hív a gyanúsítottnak.
Az Orbán-kormány, ha eddig bárkinek kétségei lettek volna, ezzel végképp bebizonyította: nem felelős kormányként működik, hanem tradicionálisan szervezett maffiaként – áll Gábor György filozófus írásában.

Rátakarás?

  • “Hú, főnök, valami nagyot kell villantani, nem lehet, hogy a közbeszédet eluralja ez a Pegasus megfigyelési botrány. Az idióta konzultációs emojikat kevésnek érzem ez ellen.
  •  Te Tóni , ne indítsunk egy népszavazást is tele undorító hazugságokkal?
  • Ez remek ötlet főnök, már írom is a kérdéseket.

Sajnos az a szomorú vicc, hogy a képzelt párbeszéd nyilván nagyon közel áll a valósághoz. Az ellenzéknek viszont egyértelmű és határozott választ kell adni: a lehető leghatározottabban és legegységesebben kimondani, hogy ez csak egy figyelemelterelő, hazug kampányfogás. A világ egyik legrosszabb járványkezelése, 30000 halott és összeomlott egészségügy után, 8 hónappal a választások előtt ez nyilvánvalóan csak egy kampánytrükk.

Be kell jelenteni a népszavazásnak nevezett színjáték bojkottját és utána erről a “népszavazásról” egyszerűen semmit nem beszélni.”

 

Figyelmükbe ajánljuk a több mint 400 kommentet!  

+1 fő

 

mocskos

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Ketten az Orbán-rezsim mocskos hordalékáról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.