Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezetői minőségében érezte elérkezettnek az időt, hogy megregulázásra ajánlja az ellenzék képviselőit. De gondolt-e arra a kedves olvasó, hogy ezzel tulajdonképpen mindazokat fenyegette meg a közszolga, akik a fenyítettekre szavaztak?

Engem ne fenyegessen egyik Kocsis sem!

Mint választópolgár, kikérem magamnak, hogy erőfölényével visszaélve bármelyik közszolga vegye a bátorságot és választott képviselőmön keresztül befenyítsen. Ez demokráciában nem szokás és ezt senki – ők meg de pláne! – nem írhatja felül. ahol ez megtörténhet, ott nincs demokrácia.

- Hirdetés -

Az Országgyűlésnek hatékonyan és zavartalanul kell működnie, valamint meg kell őrizni annak tekintélyét és méltóságát – ezzel az indokkal nyújtották be fideszes és KDNP-s képviselők az „Az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő egyes törvények módosításáról” szóló törvényjavaslatukat.

A Fidesz frakcióvezetője a Facebookon kommentálta,

hogy a kormány szigorítaná az Országgyűlés működését és a képviselők jogállását érintő törvényeket. Kocsis, aki egyike a törvényjavaslatot jegyző nyolc képviselőnek, így ezzel kapcsolatban közlési kényszert érzett és nem fogta vissza magát:

“Anarchisták, sorakozó! Benyújtottuk a törvénymódosítást: lesz ára a parlamenti erőszaknak és trágárságnak.”

Olcsó dolog lenne  most elviccelődni azon, hogy Kocsis még fenyegetődzni se tud rendesen, hiszen így az idézet azt jelenti, hogy a Fideszből várja maga mögé az anarchistákat, de a történet annyira drámai, hogy nincs kedvünk homorkodni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét