Mint arról beszámoltunk, Tordai Bence bejelentette, hogy bepereli Kocsis Máté Fidesz frakcióvezetőt „nagyon súlyos, és teljesen valótlan” állításaiért „mégpedig annak is a két év börtönnel büntethető, minősített esetéért”. Kocsis nem maradt adós, legalábbis visszaüzent.

A videó, amin semmi nem hallható…

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol

– írta csütörtökön reggel Facebook-oldalán Kocsis Máté, miután Tordai bejelentette, feljelenti a kormánypárt frakcióvezetőjét rágalmazásért.

- Hirdetés -

Hozzátette, Tordai sértő, gyalázkodó félmondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik

– fogalmazott.

Kocsis közzétett egy videót is a 2019. november 4-i ülésről, amelyen állítása szerint Tordai épp egy fenyegető megjegyzést tesz.

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott? A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!B.) Félsz, te patkány?C.) Soha nem provokálok senkit!

Gepostet von Kocsis Máté am Mittwoch, 20. November 2019

Hogy mit mondhatott Tordai, arra Kocsis három válaszlehetőséget adott meg:

  • A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!
  • B.) Félsz, te patkány?
  • C.) Soha nem provokálok senkit!

Ha ezzel a felvétellel akarja Kocsis úr bizonyítani, hogy Tordai képviselőtársa beszólt a miniszterelnöknek, akkor a vuduzottakon kívül nem számíthat elsöprő sikerre, hiszen semmi nem hallható a felvételen. Biztosan van még a tarsolyában olyan felvétel is, amin Tordai nem csak elsétál a főméltóság előtt…. Félreértés ne essen, nem állítjuk, hogy nem készülhetett olyan is, ez esetben elő a farbával!

1 hozzászólás

  1. Bármit is mondott Tordai ennek a hazug tolvajnak,az semmiképpen nem sértő egy ilyen alak számára.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét