Kocsis Máté soványka bizonyítéka Tordai ellen – Folytatódik az üzengetés

Mint arról beszámoltunk, Tordai Bence bejelentette, hogy bepereli Kocsis Máté Fidesz frakcióvezetőt „nagyon súlyos, és teljesen valótlan” állításaiért „mégpedig annak is a két év börtönnel büntethető, minősített esetéért”. Kocsis nem maradt adós, legalábbis visszaüzent.

A videó, amin semmi nem hallható…

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol

– írta csütörtökön reggel Facebook-oldalán Kocsis Máté, miután Tordai bejelentette, feljelenti a kormánypárt frakcióvezetőjét rágalmazásért.

Hozzátette, Tordai sértő, gyalázkodó félmondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket.

Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik

– fogalmazott.

Kocsis közzétett egy videót is a 2019. november 4-i ülésről, amelyen állítása szerint Tordai épp egy fenyegető megjegyzést tesz.

https://www.facebook.com/kocsismate/videos/2534565756808183/

Hogy mit mondhatott Tordai, arra Kocsis három válaszlehetőséget adott meg:

  • A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!
  • B.) Félsz, te patkány?
  • C.) Soha nem provokálok senkit!

Ha ezzel a felvétellel akarja Kocsis úr bizonyítani, hogy Tordai képviselőtársa beszólt a miniszterelnöknek, akkor a vuduzottakon kívül nem számíthat elsöprő sikerre, hiszen semmi nem hallható a felvételen. Biztosan van még a tarsolyában olyan felvétel is, amin Tordai nem csak elsétál a főméltóság előtt…. Félreértés ne essen, nem állítjuk, hogy nem készülhetett olyan is, ez esetben elő a farbával!

Egy hozzászólás itt: “Kocsis Máté soványka bizonyítéka Tordai ellen – Folytatódik az üzengetés

  • 2019.11.21 - 11:11
    Közvetlen hivatkozás

    Bármit is mondott Tordai ennek a hazug tolvajnak,az semmiképpen nem sértő egy ilyen alak számára.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük