Kovács (fővédnök) Zoltán Paul Lendvai “komcsi kollaboráns”-ozását követő napokban az Országos Vizsla Főverseny celebjeként….

Kovács Zoltán Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, a 2021-es Egy a természettel Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztosa, a Nimród vadászati szaklap főszerkesztője hétvégi hakniján a Fejér megyei Soponyán fővédnökösködött.

“Örömmel vállaltam…”

A kétnapos rendezvényt a “2021 egy a természettel” Nemzetközi Vadászati és Természeti kiállítás kormánybiztosa nyitotta meg. Kovács Zoltán köszöntőjében a drótszőrű és a rövid szőrű magyar vizslákról, mint hungarikumokról beszélt. Mint fogalmazott, a verseny mögött olyan hagyomány és tudás áll, mely méltó alapot nyújt a nemzetközi vadász kiállítás megszervezéséhez – írta az eseményről a HírTV.

Közösségi oldala tanulsága szerint “meg volt tisztelve” a felkéréstől:

“Örömmel vállaltam el az idei Országos Vizsla Főverseny fővédnöki szerepét. A kétnapos esemény egyben a jövő évi Egy a Természettel 2021 Vadászati és Természeti Világkiállítás egyik felvezető rendezvénye volt.”

https://www.facebook.com/zoltanspox/posts/1702264983265809

Kovács a nagy va-va-va-vadász

Szemezgettünk régebbi cikkeinkből…..

Végül is van összefüggés az erdő és a vadászat között, hiszen hol máshol élnének a lelövésre szánt állatkák, amíg el nem érik a kívánt kort. Legalábbis a Kovács-logika erre enged következtetni.

“K. Zoltán teljesen átlagos debreceni képviselőként nyomkodta az igen gombot

tudatlanul, az inkább átlagot rontó, mint javító Kósa Lajos nevével fémjelzett debreceni Fidesz frakcióban hosszú évekig, mígnem Isten – a gyengébb fantáziával bíróknak jelzem, ez a Kedves Vezető mozgalmi neve – ujja rá nem mutatott:”

belőled meg legyen kommunikációért felelős államtitkár.

Nagy divat NER-oldalon az állatölés e formája,

december végén jótékonysági vadászatot is rendeztek Magyarországon. Az ugyan nem világos, hogy a segítségnek miért ezt a formáját részesítették előnyben az urak, amikor egyszerűen utalhattak volna….

Kovács nemzeti nemzetközi kommunikátort feltehetően nem elégíti ki a jelenlegi munkaköre,

sem a Nimród újság főszerkesztése, ugyanis Facebook posztjában elárulta, mi is az, ami igazán megdobogtatja a szívét. Így ír:

Óriási megtiszteltetés volt a 18. Elöltöltő Fegyveres Európa-bajnokság fővédnökeként részt venni a verseny megnyitóján.

2021 Vadászati és Természeti Világkiállítás

lapzsemle

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük