Kovács Zoltán “b@sszus elfelejtettem” napja

A mindig slágfertig Kovács szóvivőnek elakadt a szava és zavarában – mivel nem gyakori ez nála – össze-vissza dadogott. Talán, ha felkészül az éppen esedékes feladatra, vagy legalább beleolvas az előtte fekvő paksamétába, kiderült volna, hogy éppen akkor kivel parolázik a főnöke.

Őt is utolérte a “b@sszus, elfelejtettem” – érzet

Magyarország első számú, mindig bevethető szóvivője, Kovács Zoltán leginkább arról híres, hogy ha indokolt, ha nem, sértődött olvasói levelekkel bombázza a nemzetközi sajtót. Ebben merül ki a külföldi sajtófigyelése és kezelése. Szintén rá hárul – mert iszonyú a teherbírása – a nemzetközi sajtótájékoztatók celebrálása. Időnként ez is pompásan sikerült neki, mint például legutóbb, amikor Ana Brnabić szerb miniszterelnök látogatásán igyekezett ellátni a hoppmester szerepét. A felkonferálást Andrejjel kezdte – talán Andrej Babis cseh miniszterelnökre gondolt –, de a keresztnév után rájött, hogy nem lesz jó, majd némi habogás után hagyta inkább az egészet. (A remek találatot a 444-nek köszönhető.)

A bejelentés így hangzott:

Felkérem Orbán Viktor urat, Magyarország miniszterelnök urat és őex … őexcellenciája, Andrej öööööö … őexcellenciája … ööööö, foglalják el helyüket.

A Soros-ösztöndíjas ismét szót vitt Soros ellen

2 hozzászólás

 • 2018.02.12 - 16:13
  Közvetlen hivatkozás

  Okoska azt hitte,hogy most is hazudni kell és hitelen nem jutott eszébe hogy mit?

  Válasz
 • 2018.02.12 - 16:23
  Közvetlen hivatkozás

  TÖKMINDEGY.MÉG MAGYAR KORMÁNY NEM LESZ ADDIG A MINDEN IRANYBOL RANKLESELKEDÖK A MAR BENT LEVÖ HATALOM MINDEN SZEGMENTSÉBEN OTT OLALKODÓ UZSORAS HORDAK-IZRAELI USA ROMÁN NÉMET STB SZOLGALATBAN DE EGY GAZDA PARANCSARA VARVA KIMÉRNEK KILORA.FORRADALMAT FEGYVERT ES PUTYINT A KINAIAKKAL BEHIVNI CSUCSFEGYVEREKKEL ES KIKÉPEZNI 400 EZER MAGYART.NATO KAMAT TÖZSDE NYET.FUGGETLEN FT-OT

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük