Városi kurír
A napi fontos.

Kovács Zoltán “b@sszus elfelejtettem” napja

2 85

A mindig slágfertig Kovács szóvivőnek elakadt a szava és zavarában – mivel nem gyakori ez nála – össze-vissza dadogott. Talán, ha felkészül az éppen esedékes feladatra, vagy legalább beleolvas az előtte fekvő paksamétába, kiderült volna, hogy éppen akkor kivel parolázik a főnöke.

Őt is utolérte a “b@sszus, elfelejtettem” – érzet

Magyarország első számú, mindig bevethető szóvivője, Kovács Zoltán leginkább arról híres, hogy ha indokolt, ha nem, sértődött olvasói levelekkel bombázza a nemzetközi sajtót. Ebben merül ki a külföldi sajtófigyelése és kezelése. Szintén rá hárul – mert iszonyú a teherbírása – a nemzetközi sajtótájékoztatók celebrálása. Időnként ez is pompásan sikerült neki, mint például legutóbb, amikor Ana Brnabić szerb miniszterelnök látogatásán igyekezett ellátni a hoppmester szerepét. A felkonferálást Andrejjel kezdte – talán Andrej Babis cseh miniszterelnökre gondolt –, de a keresztnév után rájött, hogy nem lesz jó, majd némi habogás után hagyta inkább az egészet. (A remek találatot a 444-nek köszönhető.)


A bejelentés így hangzott:

Felkérem Orbán Viktor urat, Magyarország miniszterelnök urat és őex … őexcellenciája, Andrej öööööö … őexcellenciája … ööööö, foglalják el helyüket.

A Soros-ösztöndíjas ismét szót vitt Soros ellen

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ