Lendvai Ildikó: esküszöm, nem értem… – Mi sem!

Ahogy mi sem, úgy Lendvai Ildikó sem érti, miért alázza kenyéradóját folyamatosan a kormánymédia. Az MSZP egykori elnöke most egy posztban értetlenkedik közösségi oldalán.

Miért jó nekik, hogy az összes kormánylap minden nap elismétli, hogy a miniszterelnök kicsi és kövér?

Azt értem, hogy az előválasztás minden színre lépő jelöltjét gyalázzák-sározzák-köpködik, most éppen az utóbbi két benevezőt, Karácsonyt és Dobrevet a legjobban. Sok újat nem tudnak már róluk feltálalni, csak a szokott verklit tekerik a lehető leghangosabban. Majd csak dobnak nekik felülről némi pénzt, mint valaha a kintornásoknak szokták a gangról.

De miért jó nekik, hogy az összes kormánylap minden nap elismétli, hogy a miniszterelnök kicsi és kövér?

Önök értik ezt? Már Karácsonytól is hiba volt, hogy ezen tréfálkozott. (Orbán politikájával van vitánk, minden máson gúnyolódni méltatlan). Jól tette, hogy villámgyorsan bocsánatot kért.

De képzelem, mennyire örülhet ez a szegény kormányfő, hogy azóta minden reggel fentemlített tulajdonságait kell olvasnia kedvenc lapjaiban.

Előre szólok

Ha valaki kormányoldalról szóvá teszi, hogy mintha kicsit ikszlábam lenne, túl magas hangon beszélek, pislogok, valamint a bal szemöldököm fölött (is) van egy randa ránc (ami mind igaz), az istenért, meg ne próbálják merő rokonszenvből ezt háborogva ismételgetni! Hátha akad, aki magától még nem vette észre. Szerintem Orbán is így van ezzel. Kedves kormánymédia, el a kezekkel a miniszterelnöktől! A jelöltjeinkkel szemben viszont nem kérek kíméletet. Nincs szükségük rá. Még jól is jön nekünk az ingyenreklám az előválasztáshoz.

De ha a saját médiája továbbra is így bánik Orbánnal, előbb-utóbb tüntetnünk kell a személyiségjogaiért. Fejeződik be Lendvai Ildikó bejegyzése

Előzmény

lendvai

Egy hozzászólás itt: “Lendvai Ildikó: esküszöm, nem értem… – Mi sem!

  • 2021.05.21 - 12:14
    Közvetlen hivatkozás

    Tüntetni érte?! Irónia a javából. Jó írás, ehhez hozzá tenni halálos vétek.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük