Magyarorszag, mukodj!

A címben szereplő felszólítást Uri Geller mondhatná, ha leszerződtetné a Karmelita kolostor fura ura, akiről már megint nem tudjuk hol van 90 órája.

A Városi Kurírban két hete írtunk róla, hogy a Bledben tárgyaló Orbán Viktor úgy eltűnt, mint az arany zsebóra, majd 66 órával később került elő. De arról az ország népe nem tudhatott, hogy hol volt az ország miniszterelnöke.

Most ismét eljátszották ezt a trükköt….

Orbán péntek reggel a Magyar Rádióban bejelentette, hogy ő most visszamegy facebook-huszárnak, de ez mindössze 24 óráig tartott. Szombat kora délután a Karmelita kolostorban a királyi televízió rögzítette a miniszterelnöki interjút, majd Orbánt ismét eltüntették.

A TV-felvétel felgyorsított werkje, a kulisszák mögött 16:49-kor került ki a miniszterelnök Fb-oldalára, majd miután a gondosan előkészített és megvágott interjú lement az M1-en megjelent egy újabb poszt:

“Magyarországnak működnie kell // Hungary has to work!”

Azóta néma csönd

Facebook oldalunkon sokan írták, hogy “kinek hiányzik?”. Valóban nem hullajtunk krokodilkönnyeket Orbán után, ám a miniszterelnöknek ezekben a koronavírus-járványos nehéz időkben egész egyszerűen a helyén kell lennie. Még azt is alaposan meg kellene indokolnia a Miniszterelnökségnek, ha Orbánnak éppen most volna kedve kivenni éves szabadságát, ám az teljességgel elfogadhatatlan, hogy napokra eltűnjön az ország nyilvánossága elől. Arra mindenki emlékszik, hogy a kormányzati média hónapokon azt harsogta Karácsony Gergelyről, hogy alkalmatlan politikai vezetőnek, fővárosi főpolgármesternek.

Hogy is van ez?

Százszor inkább alkalmatlan miniszterelnöknek az az Orbán, aki hol 66, hol 90 órára eltűnik a “szürke ködben”

Havasi Bertalannak meg kellene válaszolni, hogy szombat délután óta hol volt és mit csinált a miniszterelnök. Ha nem tudja, vagy nem akarja megválaszolni, akkor élnünk kell a gyanúval, hogy valamit titkolnak a Karmelita kolostorban.

De mit?

 

koronavírus

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Magyarorszag, mukodj!

  • 2020.09.16 - 12:25
    Közvetlen hivatkozás

    Bezzeg a Böszméröl tudtuk -Putyinnál- pojácáskodik, és megalázza-: magát s országát! Egy miniszterelnök nem azért van, hogy minden -diplomáciai s egyéb- dolgait -előre- kifecsegjen a hiéna médiának! Egy miniszterelnöknek kellenek lennie -publicitás- mentes -nemzetközi-: dolgai! Mind ez a saját s nemzete érdeke-: lehet! Úgy-hogy! Nem keresni kell, hanem -hagyni-: dolgozni!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük