Hölgyek! Őt keresitek? 5 csillagjegy pasijai, akik azonnal házasodni akarnak!

A mai világban a házasodási kedv mintha kissé csökkenni kezdene, egyre több fiatal dönt inkább az együttélés mellett. Van azonban 5 csillagjegy a férfiak között, akiknek minden álma az, hogy minél hamarabb családot alapíthasson.

Kos

A Kos a spontaneitás és az óriási szív tökéletes kombinációja. Túlárad benne a szeretet, és ezt ki is mutatja, elhalmoz az érzéseivel. Tele van újabbnál újabb ötletekkel, mellette soha nem lehet unatkozni. Ne lepődj meg, ha egy szép napon a tengerparton találod magad, miközben arra kér, hogy légy a felesége. Cselekedeteit az érzelmei vezérlik! Ha viszont felbosszantják, akkor szüksége van egy kis időre, amíg nyugodtan kiduzzoghatja magát.

Bika

A szerelmes Bika a kőkemény racionalitás és a rózsaszín felhők kombinációja. Nem szeret hirtelen döntéseket hozni, minden lépését nagyon jól átgondolja. Ha szerelmes lesz, akkor könnyen elveszti a józan ítélőképességét. Nem húzza sokáig az időt, a legfőbb vágya az, hogy minél hamarabb hivatalosan is házastársak legyetek. Ha tisztában van vele, hogy mit akar, akkor nagyon határozott és meggyőző tud lenni. Lehet, hogy egy étteremben, vagy akár otthon egy romantikus terített asztal mellett kéri meg a kezed. Készülj fel rá, hogy a szemében tükröződő szerelem láttán egy pillanat alatt levesz a lábadról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük