Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

Orbán Gáspár, -aki rendszeresen randizik Istennel – és egyháza belecsap a lecsóba és Budapest-szerte méregdrága helyszíneken rendez Dicsőítő Hetet szeptember elején. 

Nem aprózzák el

Közösségi oldaluk tanulsága szerint nagy dobásra készülnek:

A vasárnaptól péntek estig tartó ünnepi héten minden este különleges dicsőítő és imaalkalmakra hívunk Titeket a város koncerttermeitől kezdve, dunai hajókon át egészen Budapest egyik legnagyobb sportcsarnokáig.

Hisszük, hogy ahogyan egy egész héten át dicsőítjük Jézus Krisztus nevét a fővárosban, az az egész nemzetünket átformáló erővel fog hatni.

A hét minden estéjén egy szívvel egy lélekkel gyűlünk össze, hogy találkozzunk Istennel!

felhaz
fotó: facebook

Fogékony egyetemisták

A budapesti egyetemisták körében népszerű felekezetközi vallási mozgalom, A Felház nem tart nyári szünetet.

Orbán Gáspár imával szerez pénzt – jó duma!

 

A helyszínek

BOK Sportcsarnok:

A létesítmény évek óta Magyarország legkorszerűbb rendezvényhelyszíne, évente több mint 120 rendezvényt fogad be. A kitűnő megközelíthetőség és az ingyenes parkolóhelyek száma nagy segítség a vendégek számára, a belső terek oszlop nélküli kialakítása, a szekcionálhatóság, a különtermek, a helyszínen működő étterem teljes körű catering szolgáltatása is roppant kedvező – írják magukról. Partnereik között találjuk

Az Orbán-gyerek Felháza külföldről támogatott szervezet – hoppá…!

A Fidesz kereszténydemokráciájában az első (?) számú közellenség a külföldről támogatott szerveződések üldözik is azokat rendesen. Orbán Gáspár Felháza közösségi oldalán hirdeti, nem csupán azt, hogy az ima mellé pénzt is kér a hívektől, – hisz semmit nem adnak ingyen – hanem azt is, hogy külföldről is dől a lé.

Akvárium klub

Honlapjuk tanulsága szerint „a 2014 áprilisában megújult Akvárium Klub még több, még szebb és még színesebb élményt ad vendégeinek, legyen szó zenéről, ételről, italról, vagy zenei és kulturális programokról. Az Akváriumban mindenki megtalálja, amire vágyik: több koncertterem, magával ragadó hangulat, világszínvonalú hang- és fénytechnikai rendszer, kiváló étterem és rengeteg program kicsiknek, nagyoknak, szórakozni vágyóknak egyaránt.” Bérleti díjról nem szól a fáma.

Európa Hajó

„Nem csak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb és legfelszereltebb folyami rendezvényhajója, egyedülálló technikai és catering szolgáltatásokkal, különtermekkel, öltözőkkel, dohányzó résszel, 330 nm-es panoráma terasszal. Az Európa Hajón professzionális felszolgáló személyzet (akár 100 ember egyszerre!) dolgozik azon, hogy Ön méltó módon fogadhassa vendégeit. Az Európa Hajó konyhája elérhető a szárazföldi rendezvényekre is.”

A tervezett rendezvényhét a részletek ismerete nélkül is feltételezi, hogy súlyos milliókba kerül majd, aminek forrásáról nem beszélnek a szervezők, vagyis Orbán Gáspár az ima erejével gondolja összekalapozni a rávalót.

Orbán Gáspár: Barátom, Jézus…. – Tusványoson az Orbán-fiúk!

Orbán Gáspár beveszi Magyarországot! – terjed a tan…..

 

One thought on “Mibű, Felház? Ön szívesen fedezi Orbán Gáspár mennybemenetelét?

  • Ez a „jólélek” teljesen hülye és csaló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük