Ebben a kánikulában lassabban forog az ember agya és a fejtőrökkel is érdemes óvatosabban bánni, de a fenti kérdés aránylag egyszerűnek tűnik. Szűkítsük a kört! Az tuti, hogy valami köze lehet a regnálóhoz az újdonsült tulajnak, nem is “akármilyen fokon”, ha nem barát az illető, akkor rokon! És itt a telitalálat, ugyanis Orbán elsőszülött csemetéjéről és annak Tiborcz István nevű vejéről van szó.

A miniszterelnök veje március elején vett meg Felsőörsön két egymás melletti területet, melyeknek együttes nagysága 9500 négyzetméter. A földhivatali nyilvántartás szerint mindkettő zártkert gazdasági épületekkel, házszámuk nincs, csak helyrajzi számuk, és a közútról nem észrevehetőek. A levegőből azonban jól látszik, hogy egy hatalmas úszómedencés villa rejtőzik a sűrű növényzet és a magas kerítés mögött. – nyomozta ki az atlatszo.hu.

Mi a rejtélyes 1291 és 1293-as szám?

Ha valaki úgy döntene, hogy meglátogatja a házaspárt, annak több értelemben sem lesz egyszerű dolga. Címük ugyanis nincs, mindössze helyrajzi számmal rendelkezik a két egymás melletti ingatlan. A település: Felsőörs, egy kis falu Veszprém megyében, a Balaton északi partján. Budapestről  1-1,5 óra alatt érhető el autóval. Dimbes-dombos település, ahol már a római kori lakosság is szőlőtermesztéssel foglalkozott. A község egyes részeiről ugyan látszik a Balaton, de a víztől 4 kilométerre fekszik, ezért tópartja nincs. Gyakorlatilag azonban szinte összenőtt a szomszédos Balatonalmádival, ahol több strand is várja a fürödni vágyókat.

helyszínrajz: atlatszo.hu

Tiborcz István 2019 március elején ebben a festői szépségű faluban vett egy 1 hektáros nyaralókomplexumot.

Két egymás melletti területről van szó, egy 8000 és egy 1500 négyzetméter nagyságú telekről. A földhivatali besorolása mindkettőnek zártkert, vagyis a település szélén fekszenek, és egykor mezőgazdasági tevékenység folyt rajtuk, de mára már művelés alól kivett területek. Utca és házszám szerinti besorolásuk nincs, csak helyrajzi számuk.

Fotó: Átlátszó

Nem kirívó az eset, Budapesti házuknál is trükköztek – mondják a rossz nyelvek …..

Az ingatlanok a Felsőörsöt Balatonalmádival összekötő nagyforgalmú úthoz közel találhatók, az abból leágazó egyik kis zsákutcából közelíthetők meg. De nem akárki számára: a Tiborcz-telkekhez vezető zsákutca ugyan hivatalosan közterület, mégis rögtön az elején egy hatalmas kapu zárja le.

További részletek és egy videó is vár az érdeklődő olvasóra, ha kattint!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét