Mit képzel a lenézett, megtaposott, kirabolt plebs? Repülsz, csakazértis!

Nehogy már téged állítsanak sarokba, az egy kisebb város éves költségvetésébe kerülő magángép miatt! Majd te megmutatod! Mint a kisvasútnál. Dafke Bicskéig. Ha kell, Moszkváig is.

Mit képzel a lenézett, megtaposott, kirabolt plebs?

Repülsz csakazért is! A tied az! Amennyi munkaórád van ebben a gépben meg is érdemled. A fedőcégek szövevényes, átláthatatlan hálózata, EU-s pénzek osztása-szorzása (inkább osztása, mint szorzása) Mészáros írni-olvasni taníttatása, Garancsi bokáztatása, hogy még véletlenül se pofázzon egy olyan gépről, amihez vélhetően csak vasár- és ünnepnapokon mehet közel, akkor is csak két hegyomlás méretű kísérővel. Nagy meló ezt összekalapálni.

És most mindenki elmehet a fenébe!

Ott ülsz a lelátón, csakazértis Schmidt Marikával, aki maga sem tudja mi keresnivalója van ott, mivel üzemi állapotban vélhetően nemhogy a labdát, de a pályát sem látja, ha látná sem értené, de ha értené is, akkor is utálná az egészet. Ami kicsit gázos, hogy arcáról mindezt a lelkesedést kottázni is lehetne.
Amúgy meg egyszerű vagy, mint a faék! Átlátszó! Kiszámítható. Unalmas.

Mert az ócska kis mesterterv ugye az volt, hogy megmutatod ki a faszagyerek, na, meg a farokméregetős verseny győztese is te vagy még mindig?

Orbán nem bírt a vérével…ott volt a Chelsea-Videotonon

De valahogy a fotókról nem ez jött át!

Nagyon nem! Egy kiégett hedonista despota képét nyomta a kamera premierplán, ahogy a repülgetős kompániájával gyászosan gubbaszt a VIP-ben. Ülnek, mint felfuvalkodott verebek a dróton, és kurvára nem érzik jól magukat!

Te láthatóan éppen a mélyponton vagy, a hullámvasút alján, pedig tolod a szert, a hatalmat, a milliárdokat rendületlenül, űzöd, hajszolod az érzést, amit nyújtanak, de egyre kevesebb ideig, percig, másodpercig kéjes csak a kielégülés, aztán újra kopogtat a rettegés, a diktátorok magányossága, a bukás, a jövő elkerülhetetlen réme.

Minden látszat, milliárdos magángépek, pökhendi, majd én megmutatom, szánalmas izmozások ellenére is, ez már a végjáték, a megérdemelt finálé! A végzet! És így van ez jól!

Nem tudlak sajnálni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük