Fidesz-főfunkcik nélkül maradt Budapest, a “bűnös város”. Meg is érdemeljük! De mennyibe kerül a kiruccanás, ahol a hírek szerint Orbán készül elmondani őszödi beszéd-szerű értékelőjét. Nagy mázli, hogy kipcsak-hun holt nyelvekhez nem kell tolmácsot fogadniuk!

Kihelyezett, kétnapos Fidesz–KDNP- frakcióülés kezdődik ma Balatonalmádiban

A kormánypártok országgyűlési frakciói ma este Orbán Viktor miniszterelnök politikai helyzetelemzését hallgatják meg, holnap a jelen lévő képviselők szekcióüléseken vesznek részt

– értesült a Magyar Nemzet.

- Hirdetés -

Még szerencse, hogy találtak egy hermetikusan lezárható tök üres hotelt!

A parlamenti képviselők

értékelik az önkormányzati választás eredményét,

illetve áttekintik az őszi ülé­s­szak törvényhozási munkáját.

Melyik Mészáros-szállóra esett a választás?

A cikk nem tér ki rá, hogy az összejövetelt ezúttal pontosan hova szervezik. A kormánypártok legutóbb, február 13–15-én szintén Balatonalmádiban tartották a kihelyezett frakcióülésüket, az egybegyűltek akkor Mészáros Lőrinc szállodájában, a Hotel Bál Resortban bújtak össze.

Részlet a honlap szerint:

“Ön is mindig a legjobbra törekszik? Gondolkozás helyett inkább kattintson és foglaljon, nehogy lemaradjon a garantáltan felejthetetlen és extra kedvezményes Bál élményekről!

  • Kényeztető wellness, fitness
  • Esténként élőzene
  • Kulináris élmények
  • Egyedi árak közvetlenül a weboldalon foglalóknak
  • Min. 2 éj foglalás esetén”

És ebben még nincs benne a fejtágító, amit maga a főnök tart!

A háromnapos rendezvényért akkor 14,1 millió forintot fizettek ki, ez személyenként és éjszakánként 53 ezer forint kiadást jelentett a kormánypártoknak, annak ellenére, hogy ha mezei vendégként akar a vendég szállást foglalni, akkor megússza cca. 13.000 forintból éjszakánként. Hiába, a protekció nagy úr, amivel a Fidesz nem hajlandó élni!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét