Kezdőlap Kiemelt hírek Most fordult egy nagyot sírjában Petschauer Attila és a többi egyszervolt zsidó...

Most fordult egy nagyot sírjában Petschauer Attila és a többi egyszervolt zsidó sportoló – Orbán “tiszteletbeli” Maccabi Team-tag lett!

0
1782
orban
fotó: Orbán Viktor közösségi oldala
- Hirdetés -

Sok minden volt már a regnáló miniszterelnök, de tiszteletbeli és Maccabi Team-tag még nem. Gangján győzködte a játékok küldöttségét: Magyarország olyan biztonságos, hogy…..


A csapattag….

Hétfőn a Karmelita kolostorban fogadta a 15. Maccabi Európa Játékok küldöttségét, Motti Tichauert, az Európai Maccabi Szövetség elnökét és Jack Terpinst, a Maccabi World Union alelnökét

adta hírül Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-nek. A képek tanúsága szerint mellette feszített Deutsch Tamás is. Orbán közösségi oldalán így számol be a megtiszteltetésről:

- Hirdetés -

A hétfőn kezdődő és augusztus 7-ig tartó budapesti Maccabi Európa Játékok

minden idők legnagyobb magyarországi multisport rendezvénye, amelyre 42 országból 3000 résztvevő érkezik, köztük 2300 versenyző. Ez rekord-részvételnek számít az esemény kilencvenéves történetében. A kormány mintegy ötmilliárd forint költségvetési támogatást biztosított a játékok előkészítésére és lebonyolítására.

A Karmelita kolostorban folytatott megbeszélésen, amelyen Deutsch Tamáson kívül még részt vett Deutsch Péter, az MTK ügyvezető elnöke, Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetség elnöke és Jusztin Ádám, a Maccabi VAC Hungary elnöke is, arról beszéltek a Maccabi Európa Játékok több mint egy sportesemény, Európa legnagyobb zsidó kulturális, közösségi és vallási rendezvénye is egyben.

 

- Hirdetés -

Te lehetsz az első hozzászóló a cikkhez

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Mobil verzió