Ne szépítsük: ez biztos elmebaj! Most lett elegem az egész Orbán-kompániából és saját magunkból!

Ennek most már tényleg vessünk véget! Mi kell még ahhoz, hogy a fejünkhöz kapjunk, amúgy egységesen és lerázzuk magunkról ezt az őrületet. Ne értsen félre senki, nem egyedül Orbán, még csak nem is a sleppje és a követőik a hibásak kizárólag, hanem mi, akik félelmünkben, nemtörődömségünkben, vagy bármiért hagyjuk magunkat meghülyíteni!

Hogy mi hozott ki ennyire a sodromból?

A facebookon, mint a XXI. század hírközlő fórumán erre a bejegyzésre bukkantam:

“Ma egy bűvészműsoromban egy pici településen jártam.

Amikor megkérdeztem a gyereket és felnőtteket, hogy mi legyen a varázsige a következő trükkhöz, akkor egyöntetűen, mint egy “mint a mókus” – kórus, azt kiabálta a 9-10 éves gyerkőcök hada a színpad felé, hogy “SOROS TEEEERV”

Méltatlanul érzem magam.”

Idézet a kommentekből:

“Nekem a homokozóban ülve magyarázta el egy vadidegen, kb. 4 éves forma kisfiú, hogy azért nincs jobb állapotban a játszótér, mert a politikusok elherdálják a pénzt. Csak pislogtam. Odajött beszélgetni és ez volt a 3. mondata.”

“Megértelek, én beleroggyantam a hazaszeretetbe, a megosztásba, az ország két részre szakításába amit Trianon 2-nek nevezek, elkezdtem megbetegedni nem a feszültségtől, hanem attól, hogy a szeretet, a haza, otthon, ahol szerettek megbetegedett és nem tudtam sem hírmondó, sem hírvivő, sem intő lenni, csak egy szemlélő. Elköltöztem és felépültem, várom, hogy hazamehessek, de nem fogom még egyszer leépíteni hagyni magamat és a családomat. Teljesen megértelek. Nagyon megrázó.”

“Ne vedd a szívedre ők csak gyerekek. Azt mondják amit otthon vagy a tévében esetleg óriás plakátokon látnak, hallanak. Két éve az én gyerekeim is Brüsszel ellen tüntettek (kicsik voltak még) mert a plakátok elárasztották az országot. Bárhová mentünk ez volt a szavuk ezt látták. Sajnálatos dolog ez. Te maradj ilyen jó bűvész művész. A fiam a múltkori találkozásotok után vetetett velem egy csomag francia kártyát és azt mondta bűvész lesz!”

“5 éves unokám azt harsogta Magyarország jobban teljesít Magyarországba akar költözni. A ti időtökben a bedekó kakaó volt a sláger ma ez.”

“Egy éve talán egy kórházban bohocdoktorként egy piros orrot próbáltam elővarázsolni.
– Van egy tervem, hogy varázsoljam elő az eltűnt piros orrod… – mondom a kórházi ágyon fekvő gyereknek.
– Tudom! A Soros terv! – csillant fel a hatéves szeme, és várakozón nézett rám…
Mondtam neki, hogy ez inkább a PiroSorros terv…”

Már ezeken is ki kellett volna buknunk!

Kásler, a kiscsopis – óvodalátogatás szülői beleegyezéssel?

Új magyar népmesék készülnek NER-szájízre – óvodások, hazafiságra fel!

Rendszerrel elégedett szülők kerestetnek! – 2018. Magyarország, helyszín: egy óvoda …..

Már az óvodákban beindul a keresztény-nemzeti agymosás

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük