Frissítve! Négyéves unokájával együtt vonat elé ugrott egy nő

Emberölés gyanúja miatt indult eljárás az ellen a nő ellen, aki négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között.

Miért?

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a 49 éves nő a két település közötti vasúti átjáróban ugrott unokájával együtt a vasúti szerelvény elé. Mindketten életüket vesztették.

Azt, hogy mi vette  az asszonyt borzasztó tettére, még nem sikerült kideríteni.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz.

Nem tudja az anya, miért ugrott a nagymama a gyerekével a vonat alá

Zokogva szorítja kisfia fényképét az az édesanya, aki szombaton egyetlen pillanat alatt veszítette el a számára legfontosabb két embert.

Brigitta nem tudja, anyja miért vetette magát a vonat elé a kis Benettel a karján. A nagymama és unokája is azonnal meghalt. A gyászoló nő cáfolja azt a közösségi médiában terjedő magyarázatot, miszerint el akarták tőle venni a kisfiút.

„Ez hazugság, Benettnek mindene megvolt, soha még csak figyelmeztetést sem kaptunk a gyámügytől. Nem tudom, anyám miért csinált ilyet, semmi oka nem volt rá” – mondta a Blikknek Brigitta, aki születése óta tolókocsival tud csak közlekedni.

(forrás: police.hu, Blikk)

Kapcsolódó

Erős Antónia miatt rendőrséghez fordul az RTL Klub

Rendőrkézen a Fidesz (?)- aktivista

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük