Nem kell az adomány a megszűnt Magyar Nemzettől! – Rettegni jó, erre szavazott a magyarok többsége!

2018 Magyarországán – igen, az Ön hazájában, kedves olvasó – történt, hogy egy adományt nem mert elfogadni a rászoruló, mert félt, nehogy baja legyen abból, hogy az nem Fidesz-kompatibilis.

Nem rettegni – az olyan libsi izé….

A Magyar Nemzet két héttel ezelőtt egyik napról a másikra megszűnt. A lap tulajdonosa – Simicska Lajos – úgy döntött, nem finanszírozza tovább a magát eltartani nem képes patinás lapot, ami, mint többi társa hirdetések híján, csupán az eladott példányszámokból nem életképes.

Ingyenes Magyar Nemzet szombaton

A lap munkatársai úgy határoztak, hogy a szamizdat kiadás után megmaradt 425 ezer forintot jótékony célra ajánlják fel. A Zoom.hu megtudta, ez nem egyszerű feladat, a kiszemelt fővárosi egészségügyi intézmény visszautasította őket.

György Zsombor, a volt lap főszerkesztő-helyettese elmondta, hogy:

“Egy idős gondozással foglalkozó szervezettel egyeztünk meg abban, hogy átadjuk nekik a pénzt. Erről természetesen egy fotót is készítettünk volna. Néhány óra múlva megköszönték, de arra kértek, hogy inkább másnak ajánljuk fel az összeget”

A  munkatársak megértik a döntést, hiszen egyre többen félnek attól, hogy magukra haragítják a regnáló hatalmat. Tovább keresnek olyan intézményt, szervezetet, ami gyermekgondozással foglalkozik és beleáll abba, hogy szembemenjen a Magyarországon eluralkodni látszó rettegéssel.

Simicska behódolt? – megszűnik a Magyar Nemzet!

Ungár Péter mégsem a családi bugyellárisból venne Magyar Nemzetet

Új megmentője lehet a Magyar Nemzetnek

 

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük