Németh Szilárd saját lába sarkára állt és elszelelt

Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság ülését megtorpedózva bejelentette, hogy ha Szél Bernadett, mint “nemzetbiztonsági probléma” ott rontja a levegőt, a Fidesz-frakció képviselői inkább olajra lépnek. Ám Szél nem adta ilyen könnyen, Soros-ügynökhöz méltón utána settenkedett és megpróbált – ó, nagy ég! – emberi módon beszélgetni az ex birkózóval.

A hős fideszes

A mindig harcos háttal az őt megszólító képviselőtársának megígérte, hogy a rendkívül fontos sajtótájékoztatóját követően hajlandó szóba elegyedni vele. Ami ezt követően történt sajnos borítékolható volt. Természetesen nem tartotta adott szavához magát, ahogy leadta az előre betanult szöveget, távozott.

Ám nem ez volt az egyetlen hőstette a csütörtöki napon. A helyszín és a téma ugyanaz, csak a társszereplő változik. Az ominózus sajtótájékoztatón tudta meg, hogy az ülésen, amiről távozott, Molnár Zsolt szocialista elnök bejelentette, levelet küld Soros Györgynek, hogy tisztázza a kormány vádjait. A reakció sokatmondó:

Első döbbenetéből felocsúdva az Index videója szerint ennyit mondott:

akkor nemcsak Szél Bernadett, hanem Molnár Zsolt is nemzetbiztonsági kockázat!

Amennyiben az a Fidesz-szándék, hogy ezzel az ürüggyel bojkottálja a nemzetbiztonsági bizottsági munkát a ciklusból hátralévő időben, akkor teljesen megszűnhet a titkosszolgálatok parlamenti felügyelete.

Németh Szilárd ezt (is) bebukta!

Németh Szilárd kitiltotta magát a Nemzetbiztonsági Bizottság üléséről

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Németh Szilárd saját lába sarkára állt és elszelelt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük