Novák Katalin éjjeli rácsodálkozása: ebből tényleg az lesz?

Novák Katalin, aki “mellékállásban” az Orbán kormány minisztere, kihasználja a nap minden pillanatát, nem pihen, lógatja a lábát, pedig ha tudná, hogy milyen klassz is az! Szombaton reggel már nagy fiával demonstratíve részt vett a „Gyereket a magasba!” kampány promójában, aztán a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson állt helyt, ahol vérévé vált, hogy “a családnak nincs alternatívája” és ráerősített, hogy a következő kormányzati ciklusban is folytatnia kell a munkát, és este 11 órakor egyáltalán nem elfáradva nekiállt sütni. Persze mindhárom programját megosztotta kközösségi oldala követőivel.

Időrendben….

Ádám nagyfiú, már szinte férfi, de megemeltem a „Gyereket a magasba!” kampányhoz csatlakozva!

Egy nappal azután, hogy kiderült: Orbán Ráhel Spanyolországban folytatja…

Visszarévedés a pénteki “csúcsra”:

“…A magyar kormány elkötelezte magát a határozott, rendíthetetlen családközpontú kormányzati logika mellett. A gyermekvállalás ugyanis egész életre szóló döntés, a fiataloknak biztonságban kell érezniük magukat, amikor családot alapítanak.

A magyar kormány a biztonságon alapuló jövőképet kínálja nekik. Ám ha az ország letér erről az útról, egy pillanat alatt mindent le lehet rombolni.

Ezért is fontos, hogy a következő kormányzati ciklusban is folytathassuk a munkát.”

… és este, jobban mondva éjjel….

“Egyike vagyok a sok anyukának, aki késő este jut hozzá, hogy süssön valamit a családnak, amikor a többiek már alszanak. Szeretek ilyenkor egyedül lenni, s újra és újra rácsodálkozni, hogy az egyszerű hozzávalókból összeáll a sütemény. Vasárnapra most nagy kedvencek: sós perec és csokis keksz készült.”

Klassz csaj  ez a mi családügyisünk!

Noha szegénynek szombaton ki kellett hagynia az edzést – legalábbis erről szokásától eltérően nem tett fel fotóbeszámolót- mégis 100+%-osan teljesített a munkahelyén és otthon is! Még arra os van energiája, hogy az éjjeli sütés közben dokumentálja a folyamatot, hogy ezzel is példát mutasson nőtársainak. Végülis nagy mázlink van ezzel a nővel!? Apropó, ezt olvasták?

A kommentelőknek átment az üzenet!

“Aki még ilyenkor is áldozatot hoz a családjáért.Elképesztő.A kalapom megemelem.Jó étvágyat hozzá és kellemes hétvégét!”

“Szuper anyuka! Az vagyok én is, de én sokszor lebeszèlem magam a sütésről, mert ugye süssön a nap.😂 De a receptet elfogadnám, mert mi is szeretjük a perecet és a csokis kekszet is!”

És elküldte

“Többen kérték a perec receptjét, íme, nagyon egyszerű: 1kg liszt, kis só, cukor, fél liter tej, élesztő (kis tejben kis cukorral felfuttatott friss élesztő a legjobb, de én most porélesztőt használtam, mert nem volt itthon friss, így is működik), 1,5 dl olaj, ezeket összekeverem, dagasztom, kelesztem, kis darabokat sodrok. Hozzá a só: 3ek liszt+2ek só, vízzel összekeverem, és akkor csepegtetem rá, amikor már szinte kész. 200 fokon kb 10 perc alatt megsül. Tojással megkenem sütés előtt. Jó étvágyat!”

“Ritka manapság az áldozatkész szülő-főleg az írt időpontban!Melyhez dratulálok,drága Juditka!Szép álmokat és További Kellemes 7t végét kívánok önöknek és mindenkinek szeretettel,és tisztelettel.”

“Kedves Katalin! A sütik nagyon guszták 🤩 ha van rá ideje kérem ossza meg velünk a recepteket.”

“Ferfiak miért nem sütnek vajon éjjel? Ezzel azt sulykoljuk továbbra is, hogy minden a nők dolga a háztartásban. Hát, nagyon nem!”

“Néha pihenni sem árt…”

 

Novák Katalin éjjeli rácsodálkozása: tényleg ez áll összeáll ezekből az egyszerű hozzávalókból?

Egy hozzászólás itt: “Novák Katalin éjjeli rácsodálkozása: ebből tényleg az lesz?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük