Orbán és kormánya a legjobb fogamzásgátló!

Orbán Viktor miniszterelnök szerint államcél az erőteljes demográfiai politika folytatása, azaz a Fidesz kormány továbbra is jobban akarja tudni, hány gyereket is kell vállalnia egy jó magyarnak.

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a III. Budapesti Demográfiai Csúcson, a Várkert Bazárban, ahol államcélnak, kormányzati feladatnak nevezte az erőteljes demográfiai politika folytatását.

Kitartás! – mondta a nagy előd nyomán Orbán….

Európában, “a magas politikai szalonok világában” a magyar demográfiai politika céljáról – a 2,1-es termékenységi mutató eléréséről – 10-ből 9-en azt mondják, nem sikerülhet. De számos korábbi magyar intézkedésről is így nyilatkoztak: ilyen volt például az IMF “hazaküldése”, a bankadó, a rezsicsökkentés, a multinacionális cégek megadóztatása, az arányos jövedelemadó, az egymillió új munkahely létrehozása 10 év alatt, a migránsok megállítása és a határkerítés építése – sorolta, úgy értékelve:

“minden egyes, a magyar nemzet számára fontos célt, amit kitűztünk – hiába mondta 10-ből 9, hogy nem lehetséges -, végül mégiscsak elértük”.

Amit meg nem, azt utólag töröltette ….

A frankó ezzel szemben az, hogy rekord-kevés gyerek születik

A Demokratikus Koalíció szerint pillanatnyilag nincs jobb fogamzásgátló mint Orbán Viktor és kormánya. A Fidesz intézkedéseinek köszönhetően rekordkevés gyerek született Magyarországon, ugyanis szüleik jobbnak látták, ha ezek a gyerekek inkább Németországban, Angliában, vagy Hollandiában látják meg a napvilágot.

A hazug családtámogatási rendszer pedig csak arra jó, hogy az amúgy is tehetős fideszes kör még jobban éljen belőle.

Lehet, hogy Orbán Viktor úgy gondolja, hogy ő a megfelelő kedvcsináló ahhoz, hogy a magyarok elkezdjenek tömegesen szaporodni, a valóság ezzel szemben az, hogy a legtöbbet azzal segítené, ha inkább eltűnne álkeresztény gondolataival együtt.

-véli közleményében Molnár Csaba EP-képviselő, ügyvezető alelnök.

megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük