Orbán Gáspár: 60 embert elértünk, ez csodálatos! – élőben jelentkezett egy gyroszostól…..

Keddi hír, hogy az Orbán Gáspár és Ember Illéstárs a Felház nevű keresztény mozgalom megalapításában Prekopa Donát volt. Az”alapítóatya” új budapesti rádióban lesz hallható minden reggel, két egykori Sláger FM-es műsorvezető oldalán.

Orbán ráerősített

Kedd este Orbán Gáspár maga jelentkezett élőben a kedvenc gyroszosától és örömmel adta tudtul, hogy olyasmire készülnek, ami még nem volt. (Jaj, jaj, mi is lehet az?) Belengette, hogy március idusára a Felház nevű tömörülés is készül egy nagy dobással. (Netán Táncsiccsal van valami tervük az édesapja-megszállta Várban?) Mielőtt tövig rágná az érdeklődő a körmét ezt mondta:

Már nagyon izgatottak vagyunk ezzel kapcsolatban, illetve azért is, hogy milyen módokon fogjuk tudni hirdetni. Igyekszünk újabb eszközöket bevetni. (…) Olyan különleges eszközök állnak majd rendelkezésünkre, olyan ötletes megoldások … külön várom, hogy ezek megjelennek-e a sajtóban….

A Felháznak annyi, de miben töri a fejét Orbán Gáspár…?

Csak nem…?

Lehet, hogy nem összeesküvéselmélet, hogy a bedarált Sláger FM beáll a nemzeti fiúgyerek térítésének szolgálatába?

Hisszük, hogy reményt fog hozni Budapestnek….

Örömhír az agymosásig – Indul a Manna rádió Orbán Gáspár hittársával …..

A papa bevált régi szlogenje, amit Gáspár-fiú is magáévá tett: Hozz magaddal még egy embert….

Szeretnénk evangélizálni (…) mindenkinek megvan az az egy barátja, családtagja, akit Isten egy ideje megérintett, vagy keres és ezt Ők is érzik és szeretnének is hallani róla, de nem feltétlen adódik lehetőség. (…) Nekem is van ilyen barátom, családtagom…. Ha szeretnél Isten munkájába beszállni,gyere és vedd a kenetet, a tüzet, az élő vizet, amit Jézus nálunk fakasztott…. Ingyen kaptuk, ingyen adjuk.

Egy kis O.G.-jövendölés:

Csodálatos, hogy mi vár erre a nemzetre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük