Kerítésen innenKiemelt hírek

Orbán hétvégén mutat újra irányt, addig mászkálhatunk össze-vissza!

orban

Szombaton fej nélkül marad Budapest, a regnálók „nagyjai” Kötcse községbe teszik át székhelyüket. A világmegváltás feltehetően beindul, ott jelölik ki, hogy a jövőben kiket, milyen sorrendben hátrafelé-nyilazunk le.

Az önkormányzati választási kampány kellős közepén újabb kötcsei pikniket rendeznek, az eseményt most szombaton tartják, és ismét ott lesz Orbán Viktor is, hogy (zárt körben) beszédet mondjon a fideszes értelmiség és holdudvar előtt – tudta meg az Index.

Majdnem jubileum!

A kötcsei piknikre a kormánypárt igen fontos rendezvényként tekint, a mostani már a 19. találkozó lesz. A lap emlékeztet:

a korábbi pikniket a parlamenti választások, a Fidesz–KDNP újabb kétharmados győzelme után tartották, de ősszel is volt egy.

Azt még nem tudni, miről folyik majd a diskurzus szombaton

Orbán rendszerint itt vázolja, hogy milyen stratégia mentén kormányoz tovább, így pedig azt is, milyen jövő várható az ország számára. Mivel a találkozót a kampány idején tartják, valószínűsíthető, hogy ez is szóba kerül majd.

A színe és a java, de minek is?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A 18. kötcsei haknin ott volt mindenki, aki úgy hitte, hogy számít, Orbán Ráhel is kicsípte magát:

megosztás

About Author

Szólj hozzá!