Orbánnak elgurult a gyógyszere, receptért ment a körorvoshoz

Kedden reggel szürreális jelenet tanúja volt többed magával az index.hu munkatársa. Az SZTK szakrendelőjében, a melegben megfőve várakoztak türelmesen a sorukra, amikor egyszercsak kísérőitől védve megérkezett a nemzet koronázatlan miniszterelnöke.

Elfogyott a gyógyszere….

“Épp bement egy beteg, amikor kollégánk szerint váratlan dolog történt:

Megjelent két szakállas testőr (miért szakállasok mostanában a testőrök?), majd a kórház igazgatójának kíséretében maga Orbán Viktor érkezett, elég gondterhelt arccal. Kollégánk beszámolója szerint Orbán udvarias volt, és megkérdezte az odakint várakozókat, hogy előreengedik-e.”, pedig a régi viccet idézve akár közéjük is lövethetett volna.

Dübörgő egészségügy és a szolgalélek

A beszámoló szerint a legmeglepőbb az volt, hogy azok, akik egymásnak esnek a folyosón, ha valaki egy centivel beelőzni látszik az elfoglalt pozíciójukat, most minden fenntartás nélkül engedték előre azt, aki miatt olyan az egészségügy, amilyen.

Sőt!

A rendelőben végre orvoshoz jutott beteg is rezzenéstelen arccal kijött a rendelőből, hogy gálánsan maga elé engedje az ország miniszterelnökét. A történet persze arra azért mindenképpen jó, hogy rávilágítson, Orbán nem Ausztriában kezelteti magát egy magánklinikán és itthon sem vesz igénybe fizetős orvost. Ha kell neki egy Kalmopiryn, bemegy a legelső rendelőbe – ide tartozik egyáltalán – előkapja a TAJ-kártyáját és felíratja.

Orbán bement, a testőrök kint vártak.

„Körülbelül öt perc múlva a miniszterelnök kezében egy recepttel kijött, megköszönte a türelmünket, a folyosón még smúzolt egy beteggel, aztán elment”

– végződik a beszámoló.

(forrás: index.hu)

Orbán fogorvosa is szerepel az OLAF egyik jelentésében

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük