Parasztvakítás volt, hogy Orbán délelőtt elhagyta a magyar légteret?

A hétvégén arról szóltak az ellenzéki hírek, hogy hétfőn, a parlament tavaszi ülésszakának első napján nagy szívatásra készülnek a képviselőik. Ha eltekintünk attól, hogy mi lett belőle, nagyon úgy tűnik, hogy Orbán stábjában jobbnak látták, ha a miniszterelnököt kivonják erre az időre a forgalomból.

De minek kell ezért hantázni?

Az internet világában jobban teszi minden épeszű politikus, ha nem folyamodik a lódítás rég bevált formájához, hiszen percek alatt áramolnak a hírek jobbra-balra, így más eszköz után kellene nézni. Persze ez kizárólag azokra érvényes, akiket érdekel, hogy a személyük körül minden rendben legyen. Aki tesz a nyilvánosság véleményére, az megengedi magának a nyilvánvaló bukással járót is.

orban-izrael
Fotó: Miniszterelnöki Hivatal/Szecsődi Balázs

Meddig tart a repülőút Budapest – Tel Aviv viszonylatban?

Orbán közösségi oldalán hétfőn 10 órakor jelent meg az alábbi bejegyzés:

A kép tanulsága szerint már átvizslatták a ruházatát és a hátizsákját is a miniszterelnöknek, tehát feltehetően nem sok választotta el a gépindulástól.

Az ujkelet.live beszámolója szerint

Orbán Viktor magyar miniszterelnök hétfőn a kora esti órákban landolt Izraelben.

Ha figyelembe vesszük az időeltolódást, ami + 1 óra és a “kora estét” mondjuk 19 órának véljük, akkor a bejelentett indulás és a megérkezés között cirka 8 óra telt el. Aki megtette már az említett távolságot repülővel, az tudja, hogy az tesók között, hátszéllel, vagy éppen szembefújóval 3 óra.

Repülési idő:

Budapest-Tel Aviv km mi. repülő helikopter galamb
Légvonalban mért távolság 2170 1348.4 2h 43m 9h 52m 31h 0m

 

Orbán biztosan nem lesz a “megszivatottak” között!

Ez esetben az sem fedi a valóságot, hogy úgy ült repülőre a mindig igazat mondó, hogy fogalma sem volt arról, hogy a V4-csúcs lefújatott.

Orbán lyukra futott, lemondták a teljes jeruzsálemi V4-es csúcstalálkozót

Várjuk szerkesztőségünkbe az ötleteket, mit csinált Orbán a fennmaradó 7 órában, mindazt hol tette és miért néztek újra hülyének minket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük