Sorting by

×

Pénteki horoszkóp – Csak itt, csak most, csak neked!

Hátha feldobja a napot ebben a reménytelenül szürke, nyálkás csütörtök délután, ha elolvasod, mit ígérnek a csillagok péntekre! Így holnap már nyugodtan tervezgethető a hétvégi program, a horoszkóp átsegít a holnap esetleges buktatóin!

Kos

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. “Másnak” lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál.
A csillagok állás kedvező önnek, ami remek alkalmat teremt az új kapcsolatok kialakítására. Egy igaz barát tehet szert, de az is megtörténhet, hogy megleli a lelki társát. Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat.

Bika

A csillagok megfelelő pozícióban helyezkednek el az égen, aminek köszönhetően ön optimizmust sugároz magából, ami kellemes változás az elmúlt periódushoz képest. Szinte új embernek érzi magát, amit a környezete is biztosan észrevesz majd. Remek időszak ez arra is, hogy felbukkanjon az életében egy új, izgalmas személy is. Ma is kifejezetten jó lesz a hangulata, ezért nem esik majd nehezére kimozdulni kicsit a barátai társaságában és élvezni a kellemes esti kikapcsolódást.
Meglehet, hogy már túl hosszú ideje próbálja elérni, hogy a főnöke végre felfigyeljen önre, de végül rádöbben majd, hogy nem éri meg az erőfeszítéseket a dolog.

Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Ikrek

Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira , a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét! Legyen állhatatos és produktív, és az se tartsa vissza, ha ez most történetesen mások rovására is megy. Tartsa észben, hogy az élet egyfajta verseny, ahol csak a legjobbak győzedelmeskedhetnek. Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.

Ha korán akar kelni, de túl fáradt hozzá, ne tegyen emiatt szemrehányást önmagának. Egész egyszerűen arról van szó, hogy több pihenésre van szüksége.

Rák

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat. Minden jól fog alakulni otthon. Tökéletesen, szavak nélkül megértik egymás az élete párjával, a gyerek jól viselkednek, így teljesen idilli a hangulat. Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.

Ha fogyni szeretne, ne egyen készételeket, inkább egészséges, friss ételeket válasszon!

<<< Olvasna még több horoszkópot? Kattintson! >>>

átver

Egy hozzászólás itt: “Pénteki horoszkóp – Csak itt, csak most, csak neked!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.