Polgármester úr! a Loki nem egy zsemle!

Normális ember még egy zsemlét sem vesz meg anélkül, hogy nem tudja, az mennyibe is kerül, nemhogy egy komplett focicsapatot!

Papp László, Debrecen fideszes polgármestere állítólag úgy vette meg

a város pénzén, azaz közpénzen a Lokit, és ezzel a prognosztizálható, éves, többmilliárdos veszteséget, hogy állítólag – ÁLLÍTÓLAG! – nem tudja, mennyibe is fog az KERÜLNI! Ebből egy rossz, és egy még rosszabb következtetés vonható le:

  • 1.) Debrecen polgármestere valójában rég tudja a Loki árát, csak eltagadja.
  • 2.) Papp László úgy írt alá biankó csekket, hogy a Loki kajánul a kezét dörzsölő volt tulajdonosa akkora összeget ír majd rá, amennyit nem szégyell!

Tudjuk, hogy Debrecen városának

jelentős részesedés van a Szima család kaszinókoncessziójában. Azt azonban mély titok övezi, hogy mekkora értéke is van a részvénypakettnek, mint ahogy azt sem kötik a debreceniek orrára, hogy az ebből keletkező nyereség mekkora, és az hova tűnt.

Ezért kérem, hogy minden ezzel kapcsolatos adatot haladéktalanul hozzon nyilvánosságra a polgármester!

Háttér

A debreceni önkormányzat közgyűlése csütörtökön egyórás vita után – 26 igen és 3 nem szavazattal, egy tartózkodás mellett – úgy döntött, hogy a város tulajdonba veheti a DVSC labdarúgócsapatát

-írja az MTI. A hirtelen megszületett megállapodással katasztrofális anyagi vállalkozást vesz a nyakába a város. Kósa Lajos fideszes politikus ezzel kapcsolatban korábban arról beszélt, hogy az ilyesmi nem biznisz, színházat sem azért üzemeltet a város.

Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester azt mondta, bár

az önkormányzat eggyel több feladatot vesz a vállára, és nem tudható meddig, a Loki a debreceni identitás része, és mivel kritikus helyzetbe került, az eddigi kisebbségi tulajdonos önkormányzatnak mögé kell állnia.

iskolaőrök

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük