Rendkívüli! Marsi Anikó beismerte: hazudtak reggel, délben, meg este! - Városi Kurír

Sorting by

×

Rendkívüli! Marsi Anikó beismerte: hazudtak reggel, délben, meg este!

A “rendkívüli” felkiáltó mondat a címben nem azt jelenti, hogy Marsi életében a TV2-nél annyira ritkán fordul elő, hogy “nem fejtik ki pontosan az igazság minden bugyrát”, sokkal inkább az a meghökkentő, hogy ezt beismerik. Na jó, kell egy kis ráhatás, például egy már megtámadhatatlan bírói végzés és persze az ennek megszerzéséhez szükséges egy -olykor több- év. Azonban ne legyünk telhetetlenek!

Hirdetés

Marsi Anikó vett egy nagy levegőt és beolvasta a Tényekben a bíróság által elrendelt helyreigazítást

-írta Dr, Czeglédy Csaba közösségi oldalán.

“Azért külön csatát kellett vívni, hogy megjelenjen a “Czeglédy Csabáról valótlanságot állítottunk” felirat. Nagyon nem akarta ezt az egészet a TV2, de talán egyszerűbb lenne az életük, ha nem hazudoznának.”

TV2, te drága….

Az ugye tiszta, hogy amennyiben a csatornának a “beismerésen” felül pénzbirságot is kell fizetnie a meghurcolt célpontnak, akkor azt -csakúgy, mint a fenntartását- kézen-közön ugyan, de mi mindannyian perkáljuk?

Czeglédy Csaba per-nyerési rátája rendben van….

“Majd az ügyvédek megoldják” – valami hasonló mondást engedett el anno Orbán Viktor, de neki sem lehet mindig igaza. Van, hogy hiába a csűrés-csavarás, az igazság utat tör magának. Ugyan időigényes a dolog és addigra a rágalmazó elérheti a célját: bemocskolhaja a kiszemeltet. Ez lenne a változatlan Fidesz-program a 2022-es választásra?

 

marsi

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.06.22 - 10:08
  Közvetlen hivatkozás

  a tv2 mészáros lölőke tulajdona, és még mennyi média cég.. pont ezért tojok az ilyen müsorokra.. törölve az összes ilyen és ehhez hasonlitó tulajdonu csatorna… minek.. hazugságaikat csak az hiszi el aki még fideszes… mások röhögnek ezeken a baromságokon.. igenis kérjenek bocsánatot.. annyi föcsögő pocskondiázó szó ömlik ki a szájukból, ssajnos ezeket a kommentátorokat már nem dijazom, amennyire jó fejek voltak , annyira talpnyalók lettek.. fejet hajtanek és ömlik a szájukból a hazugság.. lenézem őket.. és nem is nézem ezeket.. nem olvasok blikket meg kormány által gyártott ujságot … kell a francnak.. még fizessek is érte?? nem lopnak eleget????

  Válasz
 • 2021.06.22 - 10:35
  Közvetlen hivatkozás

  Ha most jövőre bukik a Fidesz ezekkel a talp és seggnyaló emberekkel mi lesz???? Hogy néznek szembe önmagukkal??? Legyek öszinte?? Igen az leszek!!!! Deportálnám öket valami távol-keleti részbe. Szibéria, északi sark. Sohase kapjanak itthon munkát!!!!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.