Repedezik a plafon a fejük felett és más “finomságok” a hétfői napról……

A 2020-as év 50. hetének első napja bővelkedett eseményekben. Káslertől megtudhattuk, hogy “az orosz fél nagyvonalú felajánlása szerint hazánkban 3-5 ezer ember számára nyílhat lehetőség az orosz vakcina klinikai vizsgálatában való részvételre”, Orbántól, hogy január 11-ig marad a kijárási tilalom és a korlátozó intézkedések, hogy felvásárolható egy egész magyar falu, hogy Orbán Európa negyedik “legbefolyásosabb embere” és, hogy ha keddig nem sikerül megoldást találni vétó-ügyben, akkor Magyarország nem kap az uniós koronavírus-alapból egy buznyákot sem. Lássuk, mi szúrt szemet Lendvai Ildikónak!

Repedezik a plafon a fejük felett

Orbán érzi, hogy nem lesz maradásuk a Néppártban, ezért levélben más kapcsolatot ajánlott Weber frakcióvezetőnek. Olyat, amilyen korábban a brit konzervatívokkal állt fent, akik nem voltak tagjai a Néppártnak, de külső szövetségesként külön csoportot alkottak a frakcióban. Vonzó példa. A következő állomás az volt, hogy a brit konzervatívok belevitték a Brexitbe az országukat. Repedezik a plafon. A miniszterelnök ide-oda ugrál, nehogy rádőljön a tető. Lassan ráfanyalodik az ereszre. Csak sajnos mi is ott állunk a plafon alatt.

Ha nem lenne vétó, sem Szájer, sem Deutsch, sem Demeter, az a két szám, amiről a sajtó hírt adott, önmagában elég egy kormány lelepleződéséhez

A járvány kezdete óta 140, 2 milliárd forintot csoportosítottak át sportcélokra, ennek alig több, mint harmadát: 50, 7 milliárdot az egészségügyre. Ha holnap kiderülne, hogy Orbán csak tréfálkozott a partnereivel; Szájer valójában felfelé mászott az ereszen egy jótékony célú rendezvényre, mert foglalt volt a lift; Demeter a “Sehallselát Dömötör” verset akarta megyőzővé tenni annak bemutatásával,: mennyi butaságot hordhatnak össze a hasonnevűek; Deutsch pedig nem a Gestapót, hanem a Télapót emlegette – már mindegy. Ez a két szám enélkül is maga a szégyen. A kormány szégyene.

Erről a sikerkönyvről Olaszországból adott hírt az ott élő unokatestvérem

A címe:

“Miért érdemel Salvini bizalmat, tiszteletet és csodálatot?”

Ez áll a slágerlista élén a legnagyobb csomagküldő szolgálatnál. A hirdetés szövege:

“Ez a könyv üres lapokkal van tele. Évek kutatásai ellenére sem tudunk semmit mondani a témáról, ezért használják ezt a könyvet jegyzetfüzetként.”

Arra gondoltam, rendelek egyet. Nem olyan nagy dolog Salvini nevét leragasztani, és helyébe mást írni. A bőség zavarával küzdök.

Forrás

Lovász

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük