Rogánné rajongó honleányi minőségében adott át díjat az úszóbajnokságon

Ön szereti a sportot? Ha a válasza: igen, akkor teljességgel érthetetlen, hogy miért maradt ki a meghívottak közül, akiknek abban a szerencsében volt részük, hogy érmet akaszthattak valamelyik díjazott nyakába a debreceni úszóbajnokságon. Lehet, hogy kitétel volt, hogy a monogramja R.C. legyen?

Rogánné pont úgy ért a divathoz, a szépségversenyhez, a rendezvényszervezéshez, mint a sport bármely fajtájához….

Ritkaság, hogy egy nemzet egy ideológia köré tömörülő szereplői között ennyi a tehetséges, mondhatni polihisztor-gyanús alak. Pedig – ne szerénykedjünk – ebben világelsők lehetünk! Itt van például Rogánné Cecília asszony, aki a sporthoz (is) ért. Feltehetően ez indokolta, hogy a Szerdán kezdődött a felnőtt országos úszóbajnokságon a Debreceni Sportuszodábanapon Rogán Cecília is adott át érmet.

A férfiak szerdán úszták a 100 méteres mell döntőjét, Szilágyi Csaba győzött, Gyurta Dániel korábbi országos csúcsát megdöntve. Ezen az eredményhirdetésen osztott érmet Rogán Antal felesége. A pillanatról sajnos nincs képünk, az M4 Sport élő közvetítésébe ugyanis a díjátadó nem fért be, és nem közöltek róla felvételeket a sporthírekben sem.

Rogán Cecília szép

Az úszószövetség telefonon megerősítette: Rogán Antal felesége érmet adott át

“Rogán Cecília magánmeghívásra látogatott el a debreceni úszó országos bajnokságra, amiben semmi meglepő nincs, hiszen bevallottan rajong a sportokért. A MÚSZ vezetése megtiszteltetésnek érzi, hogy a sportot stratégiai ágazatként kezelő, és így a magyar úszósportot is kiemelten támogató kormány tagjának felesége részt vesz a sportág egyik legfontosabb hazai eseményén.

Ennek megfelelően felkértük arra, hogy közreműködjék az egyik díjátadó ceremónián, aminek Rogán Cecília örömmel tett eleget, illetve jelezte, hogy az úszóviadal magával ragadó hangulatának köszönhetően a jövőben is ellátogat majd a MÚSZ kiemelt eseményeire.”

Nem tudjuk észrevették-e a közlemény hangvételét, amiben az 50-es évek lehelete is jól érződik.

“Nem merem megnézni, nekem jogaim vannak!” – Minden képernyőre Rogán Cecíliát!

Rogán Cecília tehát magánszemélyként adta át az érmet, pontosabban Rogán Antal miniszter sportért rajongó feleségeként. Más szerepben amúgy sem tudta volna, ugyanis bár van két cége, sporttal egyik sem foglalkozik. 2016 óta tulajdonosa a Nakama&Partners nevű cégnek, amit Sarka Katával közösen üzemeltet, 2018 végén emellett ők ketten alapítottak egy másik vállalkozást is, a Top News Hungary Kft.-t. A Nakama&Partners viszi többek között a Mikulásgyár nevű jótékonysági kezdeményezést, a TOP News Hungary pedig a TWN nevű bulvároldalt.

Forrás

Reklámfilm, amiben a Rogán házaspár még kevésbé volt irritáló

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük