Rosszcsont, töröld le a lekvárt a szád széléről és kezdj el úgy viselkedni, ahogy egy miniszterelnökhöz illik! – Reakció az Orbán-ovilátogatásra

Ahogy arról beszámoltunk, a hétvégi nagy “Orbán jó fej” kampány csúcspontja az volt, hogy több részben beszámolt arról, miként látogatott vissza közösségi élete kiindulópontjába: az alcsútdobozi óvodába. Mindent bevetettek: volt édesanya, gyereksereglet, meghatódott óvónénik, könnybe lábadó szemmel nosztalgiázó Orbán . Mi kell még? Molnár Áron elmondta…..

„Na idehallgass, te rosszcsont!”

“…rosszcsont kisfiú voltál…, de maradtál is rosszcsont, csak most nem a kakaót iszod el a társad elől, hanem Magyarországot vezeted a szakadékba…”

-kezdte videóüzenetét Molnár Áron, a noÁr Mozgalom kitalálója, majd kérdezett:

“…ide hallgass, Te rosszcsont! A gödöllői iskolát mikor látogatod meg, ahol az azbesztes plafonból dől be az esővíz? Vagy Iványi Gáborék hajléktalan gyermekeknek fenntartott ovijába mikor köszönsz be tapsikolva?…”

“Egy bombás plakátotok annyiba kerül, mint egy tanár havi bére!”

“… nagyobb a baj, mint amin Te cukiskodsz, úgyhogy gyorsan töröld le a lekvárt a szád széléről és kezdj el úgy viselkedni, ahogy egy miniszterelnökhöz illik!

“Tiéd a felelősség!

Tudod, nem mutogatunk újjal Brüsszelre, Te rosszcsont”

Molnár eddig is célkeresztben volt….

Molnár Áron és mozgalma azóta szúrja a regnáló szemét, amióta teljes mellszélességgel kiállt a szerinte igazságtalan intézkedésekkel szemben és mit ad a Jóteremtő, ezek minden alkalommal a kormányhoz, a Fideszhez voltak köthetők. Az elmúlt pár hét terméséből:

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!