Segítsen, aki tud! – A Róbert Károly körúton elütött hölgy családja nem tudja eltemetni halottját

Elképesztő tragédia ért egy háromgyerekes családot. Az édesanyát a zebrán gázolta el egy autós olyan sebességgel, hogy azonnal szörnyethalt. Az itt-maradottak kétségbeesésükben fordultak a nyilvánossághoz. Segítsen! A család nem tudja eltemetni.

Február 6-án, csütörtökön este 22 óra 35 perckor egy gyalogost elütöttek a Róbert Károly körúton, az Árpád híd irányában. A 42 éves asszony egy zebrán haladt át, amikor egy személyautó elgázolta

– tudatta a police.hu.

 

A 3 gyermekes édesanyát nem sikerült újraéleszteni, a helyszínen életét vesztette. A Facebookon kért segítséget az elhunyt asszony férje felesége temetéséhez:

“Szeretném megkérni önöket, hogy segítsenek nekünk egy felhívással.

Sajnos egy nagyon nehéz, és kilátástalan helyzetbe kerültünk.Már nem tudok mit tenni. 2020.02.06.-án. 22 óra 35-perckor, Feleségem elgazolták a zebrán a 13.kerület Róbert Károly krt.-on. Az ütközés olyan nagy sebességgel történt, hogy a Feleségem rögtön meghalt. Én most 3 gyerekkel maradtam, akik 11, 5 és 3 évesek. Ezidáig se éltünk fényesen, de legalább boldogok voltunk, míg Ő az életünk része volt. Most viszont elment és nincs többé. Borzasztó, és még borzasztóbb helyzetbe kerültem.

A Feleségem nem tudom eltemetni. Nincs rá pénzünk. 660.000Ft. a temetési költség, és még napi 17.000Ft. amiért a Semmelweis Egyetemen a holttestét tárolják.

Azt szeretném kérni, hogy aki tette,

és elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni a Feleségem. Keressen meg és segítsen. Nincs ennyi pénzünk, de egyre nehezebb, mert lelkileg nagyon megvisel.

Nem tudunk ennyi pénzt előteremteni. Spórolunk de csak 100.000 Ft.-ott tudunk félretenni havonta.

Albérletben élünk, és ha már csak májkrémes kenyeret eszünk és ha a gyerekem ebédjét se fizettem be, akkor sem elég.

A költség napról-napra nő. Félek, hogy nem tudom eltemetni a Feleségem. Kérem segítenének ”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük