Orbán “tintafoltja” kapcsán: “Gyurcsány is tintázik, csak más jelleggel…”

A hétfői nap Orbán 22. évértékelőjének értékeléseiről szólt. A Fideszhez közel állók és tőlük fizetést húzók szerint csuda jó volt, tele előremutató konkrétumokkal. A nem szektatagok véleménye messze nem ez volt.

A lila folt esete….

Ténykérdés, hogy a miniszterelnök mindkét kezén gyógyuló esés jeleit mutató lila folttal jelent meg a világot jelentő deszkán, amit Havasi szócső tintafoltként azonosított be. A Hír TV-ben futó Plusz-mínusz című műsor vendége remek riposzttal készült:

“Ha már a tintánál tartunk, egyébként, igen, amíg Gyurcsány Ferenc esetében ugye azt szokták mondani kevésbé tanult és politikai elemzést komolytalanul vevő emberek, hogy Ő is tintázik, csak más jelleggel…”

-mondta Tóth Erik,a Nézőpont intézet magát komoly politikai elemzőnek tartó  munkatársa. Magyarra fordítva, ha valaki nem értené a Fidesz-humort:

lealkoholistázta a DK elnökét.

Orbán ráhúzta magát a klímavédelemre, amit eddig liberális hisztinek tartott

Alig fél éve Orbán és külső szájai “klímahiszti” néven emlegette mindazokat, akik megemlítették, hogy foglalkozni kellene Magyarországon is a témával. Stefka István, a sokatmegélt “Öreg” egészen addig ment a konteoban, hogy

„Na most, a legújabb nyomozások és kutatások szerint a klímalobbi egyszerűen felgyújtotta több helyen többször Ausztrália erdeit, bozótjait, és direkt azért csinálták mindezt, hogy legyen klímavészhelyzet.”

Schmidt Mária,

a XXI. Század intézet, a Terror Háza múzeum vezetője és Orbán szellemi segítője az élet útvesztőjében úgy vélte:

“nem tudom, hogy mi az, hogy klímaváltozás. Hát, minden változik a világban. Pont a klímának kéne állandónak lenni? Még a szavakat sem értem, amit beszélnek.”…”Nem értem, hogy mi az, hogy klímasemlegesnek kéne lenni. Ez azt jelenti, hogy betiltják az időjárást?”

A fiatalokat érdekli? Akkor a Fideszt is! Kell(ene) a szavazatuk!

Miután a szinte naprakész felméréseik azt mutatták, hogy az eddig elérhetetlen fiatalokat érdekli, hogy mi lesz velük, és tesznek a kerítésre, a folytonos huhogásra és gyűlöletkeltésre, Orbán 180 fokos fordulatot vett és beígér faültetést, elektromos buszokat Budapestre -amihez pénzt azt nem adna, sőt- és szinte szemmel látható, ahogy

zöldül a párt és a vezető egyaránt.

Na de Hír TV-s “urak”!

A műsor másik vendége Nagy József volt, a 24.hu újságírója, aki nehezményezte egy ponton, hogy a műsorvezető annyira dilettáns módon tette a dolgát, hogy még a látszatát sem tartotta fenn annak az alapvető szabálynak, hogy szerepéből fakadóan pártatlannak kell lennie. A szólásszabadságról esett szó, amikor a műsorvezető imigyen vélekedett:

“A baloldali hisztin kívül túl itt nem sokban lehet panaszra oka itt senkinek…”

Nagy, a megszólított nem így gondolta:

“Nagyra becsülném, hogy ha Te, mint műsorvezető a 2:1-es felállás ellenére is nem engem minősítgetnél, amit én mondok, azt nem balliberális hisztinek neveznéd, hanem próbálnál legalább némiképpen középen maradni.”

És a válasz a “szakmában jártas”, felkészült Hír TV-től:

“Köszönöm szépen, de nem szerkesztőként hívtunk meg Téged a műsorba, hanem vendégként…”

Nagy József:

“.. és én vendégként kérem ki magamnak azt, hogy balliberális hisztinek minősítsd az, amit mondok, amennyiben kívántok engem még vendégül látni…”

(A fenti affér cirka 7 percnél található.)

A “műsorvezető”: Trombitás Kristóf volt.

Egy hozzászólás itt: “Orbán “tintafoltja” kapcsán: “Gyurcsány is tintázik, csak más jelleggel…”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük