Senki többet, harmadszor…..Zalatnay Cini elkelt!

Minden bizonnyal nem egyszerű a nyugdíjas egyszervolt sztárok élete, nem lehet egyszerű szembenézni azzal, hogy már senki nem hever a lábelőtt, nem fordulnak meg az utcán, ha méltóztat arra járni a delikvens, maximum azért, hogy “nézd már, ez nem a…., Őt sem kímélte az élet!” Ilyenkor egy kis figyelemért, no meg pénzért azt szeret, éltet az erre kapható, -esetünkben Zalatnay Cini- amit csak a megrendelő feltételül szab.

A bér: 10 millió és pár fotó

Az Emmi-miniszter saját keretéből 10 millió forint támogatást adott Zalatnay Sarolta énekesnek

“az életmű koncertkörútja megvalósítására”.

A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós – szúrta ki a napi.hu az NKA honlapján megjelent pályázati döntések között a tételt. (Az egyedi pályázatok támogatását a miniszteri döntést követő hónapban teszik közzé az NKA honlapján.)

A szolgálat: Zalatnay aláírta a Stop-okat

Országgyűlési képviselőkkel fotózkodott Zalatnay Sarolta az érdi Stop Shopnál a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! elnevezésű Fidesz-rendezvényen – vette észre a Blikk. Mosolygós szelfit is készített Dömötör Csaba fideszes és Aradszky András KDNP-s országgyűlési képviselőkkel. Utóbbi a Facebook-oldalára ki is rakta a közös fotót azzal a szöveggel, hogy

„Köszönjük Zalatnay Sarolta támogatását a ‘STOP, Gyurcsány! STOP, Karácsony!’-petíciónkhoz!”

Az énekesnő erre csak annyit válaszolt, hogy

mindig szívesen demonstrál a jövő generációja érdekében, hiszen neki is van egy lánya, s nem mindegy, hogy mi vár az elkövetkezendő esztendőkben.

Van máááásik!

Úgy tűnik, a Fidesz-kommunikátoroknak bejönnek az “öregecske” táncdalénekesnők, bár ne zárjuk ki a lehetőségét annak, hogy a kor előrehaladtával lettek “fiatal demokraták” az excsajok!

Szikorát is elővették a polcról….

Kapcsolódó

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Senki többet, harmadszor.....Zalatnay Cini elkelt!
illusztráció: V.K.

2 thoughts on “Senki többet, harmadszor…..Zalatnay Cini elkelt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.