Szebeni István leárulózta Európát és a "nyugati barmokat", majd bátran törölte véleményét - ha ez ilyen egyszerű lenne! - Városi Kurír

Sorting by

×

Szebeni István leárulózta Európát és a “nyugati barmokat”, majd bátran törölte véleményét – ha ez ilyen egyszerű lenne!

Szebeni István, a TV2 szellemiségét munkaköri kötelességének tartva, vagy saját kútfőből, zsigerből vuduzott sajtómunkás megírta véleményét az UEFA-retorzióval kapcsolatban, amivel Magyarország válogatottját sújtották. Tehette, szabad országban szabad a véleménynyilvánítás. Aztán meggondolta magát és törölte a posztot, nem valószínű, hogy megvilágosodott volna, inkább….

Hirdetés

Az az egyszerű tény, hogy a Csányi vezette MLSZ közleményben tudatta, hogy minden “vádpont”, amit az UEFA felhozott a magyar szurkolókkal szemben igazoltan igaz.

Áruló Európa. Eddig is utáltam az összes érzékenyített nyugati barmot.

-kezdte kirohanását Szebeni István, a TV2 műsorvezetője a Facebookon, miután az UEFA három zárt kapus meccsre büntette a magyar válogatottat, amiért a szurkolók minden magyar meccsen üvöltve buziztak, homofób transzparenseket használtak, palackokat dobáltak, füstgránátoztak és lépcsőket torlaszoltak el – írta a HVG, amikor még elérhető volt a bejegyzés.

Szebeni szerint a döntés „elfogadhatatlan”, hiszen csak „néhány hülye huhogott”, ráadásul „nem őket zárták ki igazából, hanem apákat, anyákat, gyerekeket”.

Az, ami Európában folyik, egyszerűen ijesztő. Gyökértelen, anyanyelv nélküli, korrupt, zsarnok, rabszolgatartó, a világot tűzbe borító, milliókat kiirtó országok most szentet játszva ítélkeznek felettünk. Felettünk, akik 1100 éve vívjuk csatáinkat az örökös elnyomók ellen. Az elnyomás a futballba is begyűrűzött, mint ahogyan mindenhová. (…) Én úgy érzem, egyre erősebb újra a magyar, és ez a sok színházi, kockaszemüveges nyugati bohóc már sehol nem lesz, amikor Magyarország még mindig állni, és ragyogni fog. Ezek csak irigyek. Mindenre, mindenünkre, ami nekik nincs, és sosem volt, vagy sosem lesz. HAZÁJUK

– írta Szebeni, aki a futballba begyűrűző elnyomás alatt alighanem a büntetésre, és nem a kisebbségeket gyűlölködve kirekesztő gesztusokra gondolt.

Akárhogy is, Schobert Norbert fitneszceleb is megosztotta Szebeni posztját, mindössze annyi kísérőszöveggel, hogy

annak minden szavával egyetért.

Kapcsold ki magad!

Ajánljuk Szebeninek Herczeg Zoltán véleményét, hátha maga mögött tudja hagyni mélységes gyűlöletét:

 

szebeni

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.07.12 - 15:06
  Közvetlen hivatkozás

  Nem meglepő. Még egy nyalonc. Valószínűleg a tv2 dolgozói kormánypártiak, merthogy ettől függ a fizetésük. De ha a véleményüket megtartanák maguknak, bölcsebbek maradtak volna.

  Válasz
 • 2021.07.12 - 15:49
  Közvetlen hivatkozás

  Ahhoz képest, hogy a Vajna producer családi TV.t akart csinálni a TV 2–ből, az se neki, se az utódjának nem sikerült, Szegény Szebeni is elárulta magát, hogy NER függő lett.Ha lenne önbecsülése, megmaradna az egyénisége, de így csak egy utánzata a papagáj kórusnak, nagyot csalódtam benne, ennyi valótlan , negatív jellemzőt összehalandzsázni, na ettől nem fog hazánk ege fényleni, inkább besötétedik. Nyugati barmok? Először söpörjön a mi utcánkon, aztán leülhetünk a fehér asztalhoz beszélgetni egy kávé mellett.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.