Szerdai "fidesz-na de Karácsony!": a főpolgármester piroson karikázott át! - Ha már canga, akkor túl van ez tolva! - Városi Kurír

Sorting by

×

Szerdai “fidesz-na de Karácsony!”: a főpolgármester piroson karikázott át! – Ha már canga, akkor túl van ez tolva!

Képzeljék magukat egy pillanatra Karácsony Gergely helyébe. Hány nap után borulnának ki, ha minden lépését ellenséges kamerák követnék és belekötnének bármibe, amit tesznek? Karácsony Gergely megválasztása óta a Fidesz-média rosszindulatú kereszttüzében éli napjait. Sok mindannyiunk által fizetett közszolga él abból, hogy találjon valamit a mindennapjaiban, amibe beleköthet. Szívre a kéz: ki meddig tűrné?

Hirdetés

Ha van sapka, ha nincs….

Deák Dániel egyike azoknak a pártkatonáknak, akiknek Karácsony Gergely a “feladatuk”. Az elvileg politikai elemző közösségi oldalán jelentette a hírt:

A hazugságspirálba került Karácsony Gergely ma éppen közlekedési szabályt szegett, biciklijével áthajtott a piroson. Ez 50 ezer forint bírságot vonhat maga után!

A HírTV stábja éppen nyakában  lihegve követte a főpolgármestert a Bubi új biciklijeinek bemutatója alkalmából, amikor rajtakapták, hogy a piros lámpa ellenére jobbra kanyarodott a Deák térnél.

A HírTV stábja éppen az új MOL Bubi kerékpár bemutatásán forgatott, ahol a főpolgármester is kipróbált egy kétkerekűt. A felvételen az látszik, hogy a politikus egy piros lámpánál várakozik, majd egyszercsak elindul, a bicikliútról jobbra kanyarodik, pedig a közlekedési lámpa még tilosat jelez. A lámpa csak akkor váltott zöldre, amikor a városvezető már rég az Erzsébet tér melletti autóúton kerekezett.

Ha már szóba került….

“Ma már mindenki kipróbálhatja az új MOL Bubit!  Hogy milyen a jövő városa? Olyan, ahol nem csak biciklivel, busszal vagy autóval lehet közlekedni, hanem, ahol mindegyik közlekedési formának megteremtjük a feltételeit. Ma átadtuk az új közbringarendszert Budapesten. Az új MOL Bubi könnyebb, használata egyszerűbb lesz. A szolgáltatás is olcsóbbá vált, egy havi bérlet 500 forint, míg egy éves 5000 forintba kerül majd. A járvány alatt megváltoztak a közlekedési szokások városunkban, 30 százalékkal nőtt a kerékpárt használók száma, ezért is volt indokolt, hogy 7 év után végre megújítsuk a közbringarendszert. Én már kipróbáltam, ajánlom mindenkinek!”

-írta Karácsony közösségi oldalán.

 

karácsony

Hirdetés
átver

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.