A kormány azokra is gondol, akik leszarják a vasárnapi hitelt, és csak azért nem akarnak szülni, mert unják a szokvány módot. Ezért OKJ-s SZülést Érdekesítő Tanfolyamot indít, melyen mindenki a legszórakoztatóbb szülésfajták közül válogathat:


1. Szülés nekifutásból a végén rendőrkanyarral. A kiröppenő pulyát felcsúti focikapusok kapják el. Már ha.

2. Szülés szaltózva. Apás szülés esetén a dedet a kispapa kapja el, anyás szülés esetén a kismamának kell még azt is.

3. Körhintás charterszülés vécéülőkéről (felhajtott tetejűről) 25 fős csoportokban faliunapon, bucsukban. A mulatós zenére kirepülő dedek – a kapuskudarcból okulva – bababarát szénakazlakba repülnek.

4. Szülés fáról ugorva tócsába – a kádban szülés alternatívájaként

5. Szülés felemás korláton

6. Szülés egész más korláton

7. Célbaszülés bukfencezve hegyoldalról a végén derékkal fatörzsnek vágódva. A kiröppenő deddel szélzsákba kell találni. Lánnyal rózsaszínűbe, fiúval kékbe.

8. Izgalmasított extraszülés: erdélyi vajúdó kalandtúra festői szépségű, lángoló erdőben medve elől futva hegynek fel nagybevásárlás utáni szatyrokkal.

Reméljük megtetszett valamelyik ajánlatunk, vagy legalább mindegyik

Eredményes dürgést, bagzást, ívást és jó szülést! Legyen tele púposcsurig a Kárpát-medence színesfém- és vasgyúró magyar deddel, ne sovánnyal, kerekdeddel!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Pápai üdvözlettel: Orbán Viktor, Magyarország inszeminátora

A tanfolyamot sikeresen elvégzők oklevelet kapnak dedikált O1G pecséttel. (Készült Magyarország kormányának megbízásából.)

Forrás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét