Ha vasárnap este, akkor Nyolcas! – nyitott G. Fodor Gábor saját műsorában, ahol a sztárvendég Szijjártó Péter volt. Megkapó őszinteséggel mondta fel a Fidesz-mantrát, néhány személyes közlendővel fűszerezve.

Soha nem iszom kávét!

A külügyér “bevallotta” titkát(?), ezzel alapozva meg az “őszinte-hangúra” vett beszélgetést. Rögtön utána megemlítette, hogy kormánydicsérő körútjának naptára a kampányfinisben betelt, kapkodnak érte a vidéki települések regnáló polgármesterei tőle remélve, hogy a további 5 évet is székükben tölthetik.

“Minden munka nehéz. Az a bányász, aki minden reggel lemegy a tárnába, (…) vagy bármilyen más szakmát űző ember joggal mondhatná, ha elkezdenék panaszkodni, hogy cseréljünk. (…) Annál jobb, meg szebb munka nincsen, mint Magyarországot képviselni. Nem panaszkodom…”

Csatatér a világ: az Európai csatatér Brüsszel

Ha eddig azt gondolta, hogy Brüsszel klassz város, akkor nagyot tévedett. Ugyan pártíz kilométerrel arrébb van Waterloo, de a beszélgetők közös megegyezéssel csatatérré nyilvánították a várost. Ahogy az a mantrában előíratott, Trócsányi kudarcos szereplését – ami előre kódolva volt – rálőcsölte a zöld-liberális-szocialistákra és az

Európai demokrácia megcsúfolásának

nevezte. És valóban: linkelni a nemzetközi szervezet jogi bizottsága előtt, az sok minden más mellett valóban az.

Indoka….

A magyar választópolgárok kis híján 53 %-a megszavazta

Ez új indok arra, hogy miért lett volna a regnáló szerint Trócsányi a legalkalmasabb és legalább annyira fals, mint a többi. Senki nem szavazott erre, hiszen ez fel sem merült a választáskor. Ezt “tisztázva”, ráfordult a migránsok kérdéskörére, mint a harc második dimenziójára.

Ez a csata… ezt vívjuk az elmúlt négy esztendőben és fogjuk vívni az elkövetkezendő 4-ben is. Mi, közép európaiak világossá tettük, hogy velünk ezt nem lehet eljátszani, de a németek, franciák, nyugat-európaiak egyezkednek az olaszokkal (…) – indul a második csata!”

A “brüsszeli asztalok…”

G. Fodor “kőkemény, izzasztó kérdésére”, miszerint

a brüsszeli asztalokon olyan megállapodások vannak, hogy megállapodnak az önkormányzatokkal a nemzetállamok feje fölött…

megágyazott a következő csataleírásnak, amit Dobrev Klára javaslata ellen vív a dicső kormány, amúgy magyarosan, hátranyilazva.

Nagyon durva, hogy vannak Magyarországon olyan politikusok és pártok, akik a magyar emberektől vennének el pénz azért, mert Magyarország nem hajlandó illegális bevándorlókat befogadni…

Arra azért baromi kíváncsi lennék, hogy otthon a tükör előtt azért bevallja magának, hogy “hazudik reggel, délben meg este”? Értem én, hogy hülyíteni kell a népet, de ezzel együtt jár, hogy a delikvens is elhiszi, amit mond?

Miért nyer a Fidesz?

A beszélgetők elárulták:

“a Fidesz azért nyer, mert meghallgatja az embereket…”

Ehhez az állításhoz azért “orca kell”!

“A brüsszeli csatatéren (…) egy dolgot kértem, hogy fogadjanak el: tavaly, amikor az emberek az urnákhoz járultak, akkor pont nyolc éve kormányoztunk. (…) Nyolc év alatt mindenki megtud mindenkiről mindent, ráadásul mi nem is az a politikai erő vagyunk, ami titkolná a szándékait (…) ne vitatná ezt meg folyamatosan az emberekkel… Nyolc év után az emberek elmentek rekordszámban (…) akkor bárki komolyan gondolja, hogy itt ne lenne demokrácia, meg jogállam…?”

G. Fodor elmulasztotta felhívni kollégája figyelmét, – miért is tette volna, hogy megesett már országunkban, hogy 99%-ban szavaztak a népek egyfelé. Az egy előbbi egypártrendszerben volt…. Arra azért érdemes gondolni, hogy a soros választáson adunk-e újra ilyen magas lovat a regnálónak, amiről lenézve papolhat itthon és az unióban egyaránt a támogatottságáról!

Mindez ide kattintva hallható.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szófosó Petya nem Magyarországot hanem Orbánisztánt a csúti vajda birodalmát képviseli !…..mocskos narancsos gazemberek !

  2. Szargyártó (nem véletlenül hívlak így) azt hogy mit iszol senkit nem érdekel, az viszont, hogy ,,láncos kutya,, módjára mindig a csuti agymacskáit nyögöd a világban !
    Bárkinek neki mész mint a vakló !
    Amit te képviselsz az nem az ország, az csak a fütyisz, és nem mellesleg milyen 53 % regélsz te itt ? Az az 53 % a szavazáson részt vett 48 % nak az 53 % vagyis az összes szavazásra jogosultat számolva 26 % aki rátok szavazott, ezzel nem dicsekednék a te helyedben !

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét