Szívdöglesztő párra vágysz? Ez a 4 csillagjegy hevesebben képes ölelni bárkinél!

Egy őszinte és érzelmes ölelés többet jelent a szavaknál. Minden kapcsolatban nagy a jelentősége. Legjobb barátod és a szerelmed számára is ugyanazt jelenti. Ezek a csillagjegyek tudják, hogyan kell érzékien ölelni. Te is köztük vagy? És a párod? A horoszkópból kiderül.

Bika

Számára kifejezetten fontos az érintés. Arra is figyel, hogy mi ér hozzá a bőréhez. Szereti a puha, finom tapintású ruhaneműket, a kiváló minőségű ágyneműhuzatot, de persze bolondul a párja öleléséért. És persze ő maga is imád ölelni, mert így igazán közel érzi magát a szerelméhez, akit nemcsak a karjaival, de a lábaival is szívesen átölel, már-már csimpaszkodik rajta. Ő természetesen aludni is úgy szeret, ha összebújhat valakivel.

…neki így kezdődik a hét….

A Bika ma tele lehet az utóbbi idõben benne felhalmozódott feszültségekkel, melyek a mai nap folyamán, csaknem csodálatos módon, hihetetlen energiákba fordulnak át, így általuk újra erõsnek és egészségesnek érezheti magát. Mindemellett eme plusz energialöketet jól hasznosíthatja feladatai végzése során is, így ma olyan nehéz feladatokkal is könnyedén végezhet, melyek már jó ideje húzódtak, nem kevés fejtörést okozva ezzel. Végre kezdi visszanyerni önmagát!

Kos

Szeret mindenben a legjobb lenni, és ez sok mindenben sikerül neki, például élen jár az ölelésben is. Sokszor az érintés, az ölelés segítségével kapcsolódik a kedveséhez és mindent megtesz azért, hogy megtalálja a mindkettőjüknek megfelelő pozíciót. Imádja, ha a párja a karjai között alszik el, és az ölelésével védelmezheti, miközben ő is védve érzi magát minden bajtól.

…neki így kezdődik a hét….

A Kos ma különösen érdeklõdhet egy új esemény iránt, ami felkeltette érdeklõdését. Lehet, hogy szívesen részt is venne benne, s, ha így áll a dolog, ne tétovázzon, csak mert nem biztos, hogy éppen alkalmas az idõpont, s próbálja meg valahogy mégis összehozni a dolgot, ha annyira szeretné. Lelkivilágát tekintve ma kiválóan alkalmas érzelmi állapotban van az új ismeretségek elmélyítésére, így érdemes ezt kihasználnia, persze, csak a jó ügy érdekében!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Másra gondoltál? Sebaj….>>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Szívdöglesztő párra vágysz? Ez a 4 csillagjegy hevesebben képes ölelni bárkinél!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.