Toroczkai életveszélyben!

Toroczkai László, aki előtt Vona Gábor visszavonulása hatalmas lehetőséget nyitott, hogy újra radikalizálja anyapártját, a Jobbikot, közösségi oldalán számolt be az őt cseppet sem izgató halálos fenyegetésről.

Ugyan már!

Toroczkai maga akart az élére állni egy Orbán elleni tüntetés megszervezésének, de – mint írja – elpénecolta:

A hét elején javasoltam, hogy a Jobbik, mint az ellenzék legerősebb politikai ereje szervezzen maga tüntetést a választási anomáliák miatt, de ezt a javaslatomat az elnökség nem fogadta el, így kénytelenek vagyunk csatlakozni ahhoz a holnapi tüntetéshez, amelyet elvileg pártoktól független civilek szerveznek.

Az, hogy mennyire igényelte a demokratikus ellenzék, hogy a Jobbik megjelenjen a demonstráción, nem vetett fel kételyt a radikális eszméiről elhíresült pártvezér-jelölt fejében. Minden esetre ott volt, voltak követői is, belülről gyűlölködtek:

A Jobbik megerősítése miatt is fontos lett volna, hogy mi álljunk a tüntetés élére, de ez a hajó elment, így pártzászlók nélkül, de egységesen, korábban külön gyülekezve, mi jobbikosok együtt vonulunk a demonstráció helyszínére. 

Életveszélyes fenyegetés – a fagyi visszanyal

Az elmúlt két nap során elektronikus üzenetben és a lakcímemre érkezett hagyományos levél formájában is halálosan megfenyegettek arra az esetre, ha el mernék menni a holnapi tüntetésre. Fogalmam sincs, hogy kik a fenyegetők, anarchista antifák vagy fideszesek, majd a rendőrség kinyomozza, mert a mai napon az ügyben feljelentést tettem a Szegedi Rendőrkapitányságon. Mindenesetre, ha annak idején az ásotthalmi burkatiltó rendeletünk után a közel-keleti, észak-afrikai, franciaországi muszlimoktól érkező több száz halálos fenyegetés ellenére sem hátráltam, akkor természetesen most sem fogok, sőt ilyenkor kapok igazán kedvet a cselekvésre.

Ha mégsem alakul úgy, ahogyan szeretné a Jobbik háza táján, a tizenöt perc hírneve már megvolt.

Vona nem indul a Jobbik tisztújításán, mandátumát sem veszi át

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük