Kerítésen innenBudapesti hétköznapok

Újabb KATA tüntetés, megbénították a Margit hidat a villamos síneket is beleértve

halálra gázolták,

Vasárnap délután újra összegyűltek a KATA változtatás ellen tüntetők a Margit hídon, akik az utak mellett a villamossíneket is elfoglalták, így a teljes forgalom megbénult

A BKK megadta magát!

A BKK ezt nem sokkal délután 4 óra után hivatalosan is bejelentette. Bejegyzésükben azt írták, hogy A 4-es és a 6-os villamos a Mechwart liget és az Oktogon M között nem közlekedik. A 9-es autóbusz terelve közlekedik a Váci út-Árpád híd útvonalon, nem érinti a Flórián tér és a Nyugati tér közötti megállókat. A 26-os és a 226-os autóbusz rövidített útvonalon közlekedik a Centenáriumi emlékműig, nem érinti a Nyugati pályaudvar M, a Jászai Mari tér, a Margitsziget/Margit híd és a Margit híd, budai hídfő H megállót. A 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz terelve közlekedik a Széll Kálmán térhez, nem érinti a Nyugati pályaudvar M, a Jászai Mari tér és a Margit híd, budai hídfő H megállót.

„Minden hatalom a népé”

A tüntetők dudaszóval, zászlókkal foglalták el a hidat, miközben egy „Minden hatalom a népé” feliratú molinó is előkerült, ahogy a „Valódi rendszerváltást” felirat is.

A kormány nem akar változtatni -írta meg az Index. Ami a KATA új szabályozását illeti, a kormány szombaton jelezte, hogy azzal kapcsolatban nem terveznek semmilyen módosítást, korrekciót eszközölni. Mindeközben egy közvélemény-kutatás arra az eredményre jutott, hogy a történtek nem rengették meg a kormánypárt szavazóbázisát.

Előzmény

Friss!

Comments (1)

  1. […] Újabb KATA tüntetés, megbénították a Margit hidat a vil… […]

Szólj hozzá!