Vásárhelyi Mária: mint amikor a megszállók ágyúkkal vették körül Budapestet, úgy zúdítanak össztüzet most a kormánypártok a fővárosra

Hétfőn Vaszily Miklós, a TV2 elnöke és az Indamedia társtulajdonosa beismerte, hogy a TV2 székházában létrehozott, fele részben ugyancsak az ő tulajdonát képező új cég, a Progress Media Hungary működteti majd a hamarosan induló Pesti TV-t.

Az új cég társtulajdonosa állítja, a székhelyazonosság és a személye miatti összefonódás ellenére semmi köze nem lesz a TV2-hez az új csatornának

Ennek a cégnek Vaszily az 50 százalékát birtokolja, a másik fele pedig azé a Bizalom Vagyonkezelő Kft. nevű cégé, ami a g7.hu-n ma napvilágot látott információk alapján okirattal bizonyíthatóan Mészáros Lőrinc felcsúti dollármilliárdos,Orbán Viktor miniszterelnök barátjának pénzét kezeli. Mészáros eddig 500 millió forintot tett be a vállalkozásba.

A Bizalom Vagyonkezelő Kft. mögött ott van Tima János, Alcsútdoboz fideszes alpolgármestere, a TV2 Zrt. igazgatóságának tagja, a TV2, az IKO és az Atmedia anyavállalatának vezető tisztségviselője is.

Vaszily ma azt is elárulta, hogy a Pesti TV egy kábeltévé lesz, melynek alapítói azt szeretnék, ha bekerülne a kábelszolgáltatók kínálatába. (Vaszily egyébként a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete, a MEME egyik alelnöke, Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója mellett.)

Még májusban a Media1 számolt be arról elsőként, hogy Huth Gergely (a PestiSrácok főszerkesztője) Pesti TV néven egy új  csatorna elindítását tervezi, a védjegyet már az év elején regisztrálták ehhez a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál. (forrás)

“Mint amikor a megszállók ágyúkkal vették körül Budapestet,

úgy zúdítanak össztüzet most a kormánypártok a fővárosra” – kezdte bejegyzését Vásárhelyi Mária közösségi oldalán.

“Ha nem tévedek, most éppen “Mészáros Lőrinc” álneve alatt fognak létrehozni egy Budapest televíziót, kifejezetten az ellenzéki vezetés alá került Fővárosi Önkormányzat és a főpolgármester Karácsony Gergely elleni gyűlölet szítására.

Természetesen ezt is mi fizetjük. Hiszen olyan barom nincs, aki a saját pénzéből egyetlen fillért is áldoz egy ilyen gazdaságilag teljesen értelmezhetetlen és reménytelen vállalkozásra.

A televíziót a #pestisrácok nevű szennymédia fogja működtetni, így nem lehetnek kétségeink afelől, hogy a műsorpolitika három kulcsfogalom köré fog rendeződni: hazudozás, a lejáratás, a gyűlöletkeltés.”

index

Egy hozzászólás itt: “Vásárhelyi Mária: mint amikor a megszállók ágyúkkal vették körül Budapestet, úgy zúdítanak össztüzet most a kormánypártok a fővárosra

 • 2020.06.30 - 21:50
  Közvetlen hivatkozás

  A pontosság kedvéért:
  ““Mint amikor a megszállók ágyukkal vették körül Budapestet,
  úgy zúdítanak össztüzet most a kormánypártok a fővárosra” helyett:
  Mint amikor a megszállók ágyúkkal vették körül Budapestet,
  úgy zúdítanak össztüzet most a kormánypártok a fővárosra…
  Vásárhelyi Mária posztjában jó a helyesírás.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük