Connect with us

Banánköztársaság

Hadházy: …kezdik érezni az ügy súlyát….

Megosztás

„Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor” – próbálta az egyszerű, de sokatmondó hasonlattal érzékeltetni Hadházy Ákos független képviselő a súlyát az orosz és kínai vakcinák ügyében.

Hadházy: ...kezdik érezni az ügy súlyát....
Megosztás

„Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor” – próbálta az egyszerű, de sokatmondó hasonlattal érzékeltetni Hadházy Ákos független képviselő a súlyát az orosz és kínai vakcinák ügyében.

Kezdjük az elején….

Feljelentést tettem hivatali visszaélés és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt az eddig eltitkolt, de kiperelt -és szerencsére amatőr módon kisatírozott dokumentumok alapján

– kezdte csütörtökön bejegyzését közösségi oldalán Hadházy Ákos képviselő. “A papírok a kínai és az orosz oltóanyagok engedélyezésének elképesztő körülményeiről szólnak.

Ez egyszerűen európai országban nem maradhat büntetlenül, ha nem ez alatt a kormány alatt, akkor majd utána, amikor a következményekről is több adatunk lesz (hiszen most a kormány eltitkolja a legalapvetőbb statisztikákat is)

A feljelentés itt olvasható, az kőzmények pedig itt.” A képviselő bejegyzéséhez egy Müller Cecília-fotót pároított, ami lássuk be, nem ördögtől való ötlet.

Több sem kellett….

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) személyiségi jogok megsértése és nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt jogi eljárásokat kezdeményez Hadházy Ákos független országgyűlési képviselővel szemben – jelent meg az NNK honlapján.

“Az országgyűlési képviselő csütörtökön közzétett Facebook-bejegyzésében az alábbiakat állítja: „Feljelentést tettem hivatali visszaélés és foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt …”, és a bejegyzésben e mondatokat követően az országos tisztifőorvos fényképét közli.

Ebből a szövegkörnyezetből és közlésből egyenesen következik, hogy az országos tisztifőorvost azonosítja az ismeretlen tettes személyével” – indokolta a lépést az NNK. Azt is közölték, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az országos tisztifőorvos az oltóanyagok forgalomba hozatali engedélyei kiadásában a hatályos jogszabályok értelmében nem engedélyező hatóság. “Az engedélyező hatóság a „kínai és orosz oltóanyag” forgalomba hozatali engedélyét a jogszabályi előírások alapján adta ki, amely alapján az alkalmazásuk történt és történik. A központ szerint

Hadházy Ákos nyilvános bejegyzése – szakmai hozzá nem értése és rosszhiszeműsége miatt – lejáratja a Nemzeti Népegészségügyi Központot, amelynek egyik közfeladata a járványügyi védekezés, és ezzel a lakosságot szándékosan félrevezeti.

A képviselő szombati reakciója….

„Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért.

A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor. A sofőrt börtönbe zárnák, ha ilyet tenne, még akkor is, ha csodával határos módon megússza a balesetet.

A súlyos szakértői aggályok ellenére, a legalapvetőbb dokumentáció nélküli engedélyezés felelőseit is meg fogjuk találni, hiszen ők nem 40, hanem több százezer ember életét veszélyeztették.

Valami egészen szánalmas volt tegnap, amikor a Népegészségügyi Központ rágalmazástól beszélt csak azért, mert Müller Cecília képét tettem a gyalázatos engedélyezési eljárásról szóló posztomba.

Nyilván kezdik érezni az ügy súlyát, talán abban bíztak, hogy titokban tudja tartani a kormány a részleteket.

Természetesen majd a jogi eljárásnak lesz a feladata a valódi felelősök megtalálása, akik valószínűleg nem azok lesznek, akik a papírokat aláírták és akik a szabályok szerint a folyamat részei. De a Tisztifőorvos felelőssége papíron sem elhanyagolható. Már csak az NNK honlapján található Működési Szabályzat szerint is.”

A kommentekből….

„Már ezért normáli demokráciákban megbukott volna az egész vezetés . Nemhogy még ő tesz feljelentést – tudomásom szerint az ő belegyezése nélkül nem adhattak volna 59 felett időseknek kínai vakcinát . Még az oroszt is gyorsított eljárásban engedélyezték . Miért kellett „kitakarni” a bizonyítékot , a lényeget . A felelősséget valakinek vállalni kell .. még ha ki is akarják húzni a választásokig …”

„Ez amúgy nem az OGYÉI felelőssége? Ők adták ki az engedélyt.”

„A lelkipásztor asszonynak majd ha a földi ítélőszéket meg is ússza, az égi előtt el kell számolni a sok hiszékeny halottal. Ha most ebben nem is bízik, de így lesz!”

„Az orbáni hatalom ugyanez csak nagyban.Száguld ezerrel,haladni halad de romokat hagy maga mögött,ès lassan odaêr a hátrahagyott romokhoz ujra.onnantòl kezdve már nem halad.Nem tud a romoktòl.”

„Szijjártó és társai meghamisított jelentésekkel bezártak minket és még egymillió embert ebbe az országba. Minket, akik vállaltuk a felelősséget, és felvettük a Szputnyik oltást tavaly tavasszal, amikor barátaink sorra haltak meg a késői tesztelés, a kapacitáshiányos égészségügy miatt, és a Pfizer nekünk kilátástalanul messzinek tűnt. Szijjártó azóta egyetlen európai országgal sem ismertette ezt el, csak a távolkeleti kipcsakokkal. Emiatt most Európában oltatlan idiótáknak tekintenek minket, még a 2 Szputnyik + 1 Pfizerrel is, Magyarországon meg nem adják be a második európai oltást, mert hát van Szputnyikunk. Gratulálok.”

„Lehet barmi ellenkezes, a szputnyik ujra itt van es hamarosan megkotjuk az ujabb szerzodest ra. Nem bah, ha az utazasnal korlatozast jelent,!”

„Én ezt a törvénymódosítást kezdeményező és megszavazó ( aláíró ) tisztségviselők számlájára írnám. A tiszti főorvos nem jogalkotó, hanem csak törvény alkalmazó. Az utcai rendőr véleménye se mérvadó pl. a dudálós tüntetés miatt kiszabott bírságok esetében. Akik kiadták az erre vonatkozó utasítást, ők a felelősek.”

„Mintha ebben az orszagban barminek is lenne jogi kovetkezmenye ha kormanykozeli emberekrol van szo”

Fotó: Cseri László

 

Hadházy: ...kezdik érezni az ügy súlyát....

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Gabó

    2022.01.09 07:41 at 07:41

    Fejétől bűzlik a hal!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük