Connect with us

Ez a nap

Ez őrület: Az oroszok – újra – Dunakeszin vannak!

Putyin
Megosztás

Ha már az nem volt igaz, amit Orbán előszeretettel terjesztett magáról az orosz  1989-es haza zavarásáról, akkor mit gondoljunk arról, hogy egyre több hír szól orosz cégek magyarországi térnyeréséről?

Így oroszodunk mi…..

Verseny nélkül az orosz Transzmasholding tulajdonában levő TMH Hungary Invest Zrt. szerzi meg a Dunakeszi Járműjavító Kft-t a hatalmas területű ingatlannal együtt, írja a VEKE Facebook-oldala a Magyar Közlönyben közölt kormányhatározat értelmezéseként.

„Értesüléseink szerint a lépés együtt jár a Dunakeszi Járműjavító Kft. és a Stadler közötti együttműködési megállapodás felmondásával, így az emeletes motorvonatok a továbbiakban kizárólag Minszkben fognak készülni”.

„Dunakeszi az oroszoké!

A Kormány a 1312/2019. (V. 28.) Korm. határozatában versenyeztetés mellőzésével az orosz Transzmasholding tulajdonában levő TMH Hungary Invest Zrt. részére értékesíti a Dunakeszi Járműjavító Kft-t a hatalmas területű ingatlannal együtt.

Értesüléseink szerint a lépés együtt jár a Dunakeszi Járműjavító Kft. és a Stadler közötti együttműködési megállapodás felmondásával, így az emeletes motorvonatok a továbbiakban kizárólag Minszkben fognak készülni.
A Magyar Közlöny 2019/90. számának linkje (3176.o.):”

A kommentekből:

„Ez most majdnem olyan vesztesség mint annak idelyén a rail cargo eladása.Szépen haladunk Putyinisztán felé!”

„Kabaré! Szép csendesen visszatérünk 1989 előtti időkhöz. Orosz bank Magyarországon törvények felett, átjátsza kormányunk a pénzügyi gazdadági szférát újra az orosz birodalomnak.”

„A szerződés lejáratáig a fővizsgákat továbbra is Dunakeszi fogja elvégezni a MÁV-nak. De mi lesz utána?”

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük