A jó (rossz?) elnyeri méltó (méltatlan?) jutalmát! – a Miniszterelnökség szerződött az MTVA-t is védő céggel

A Miniszterelnökség biztosan meg volt elégedve a „próbamunkával”, amit az az őrző-védő cég produkált, amelyik az MTVA-nál olyan emberségesen és empátiától túlcsordulva, nem mellesleg pöttyet törvénytelenül kiebrudalta az oda bemenni akaró országgyűlési képviselőket. Mással nem magyarázható, hogy a kormany.hu adatai szerint 2019 végéig szerződést írtak alá pont velük.

MTVA-incidens: 2018. december – szerződés: 2019.január

Pénzszállításra szerződött a Miniszterelnökség a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-vel – szúrta ki a hvg.hu a támogatási szerződések kormany.hu-ra feltöltött listáján. A cég eseti megrendelések alapján pénzszállítást végez 2019. január 1-je és december 31-e között. Ezért legfeljebb 1 787 400 forintot kaphatnak.

Pintér Sándor belügyminiszter volt cége onnan lehet ismerős,

hogy ennek emberei bántalmazták az ellenzéki országgyűlési képviselőket az MTVA székházának „őrzése” közben, a rabszolgatörvény elleni demonstrációk alatt. Azóta kiderült: a közmédia épületében Pintér Sándor volt cége személy- és vagyonőrzési feladatokat, valamint recepciós szolgáltatást végez,

„melynek ellenértékeként a tárgyi keretszerződés terhére 2018. évre mindösszesen 259.484.368,- Ft került kifizetésre”.

Legyen bizonyíték a Varju László elleni erőszakot megörökítő MTVA-s felvétel!

A „jól seprőt” kézről kézre adják

Munkájukkal kétségkívül meg lehet elégedve a regnáló hatalom, hiszen januárban sebtiben nyertesként hozták ki a céget egy 1,4 milliárd forintos közbeszerzésben. A 2001-ben alapított vállalat irataiban többször is felbukkan Pintér Sándor neve, de a belügyminiszter hivatalosan szerepet csakis akkor vállalt a cégben, amikor a Fidesz ellenzékben volt. Pintér két héttel a 2010-es választás előtt szállt ki a vállalatból. Azóta a Civil Zrt. a vagyonvédelmi piac nagyágyúja lett. 2013-2015-ben másfél, azóta kicsit több, mint évi egymilliárd forint profitot termelt.

A “túlterjeszkedett” képviselőket feljelentette az MTVA – hungarikum!

Frissítés!!!!! A rendőröket se engedték be az MTVA székházba! -Hadházy és Szél újra élőadásban

Az indokolás elfideszesülése, avagy ütheted a képviselőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük