Kerítésen innen

A kavarások után Orbán Viktor Budapesten avatott határvadászokat

A kavarások után Orbán Viktor Budapesten avatott határvadászokat

Határvadászokat avatnak péntek délelőtt Budapesten, a Készenléti Rendőrség Kerepesi úti központjában. Az eseményen beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök is.

“… egy ország bízik önökben…”

A migránsoknak meg kell érteniük, hogy itt úgysem jöhetnek át és önök azok, akiknek ezt meg kell értetniük velük

– mondta Orbán.

Önök azok, akik megkeresik őket egytől egyig és kitessékelik, nincs kivétel

– tette hozzá.

Megbecsüljük azt a szolgálatot, amit a haza érdekében végeznek, biztos vagyok benne hogy sikerrel veszik ezt az akadályt, egy ország bízik önökben

– mondta a miniszterelnök, aki beszéde végén sok sikert, erőt és bátorságot kívánt a friss határvadászoknak.

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!Lesz, nem lesz -lett, ugyan nem ott és akkor, de Orbánnal

Ahogy annak minden változásáról beszámoltunk az avatás körül nagy volt a bizonytalanság.

Szeged hermetikusa lezárva..

… vagy mégsem

Kacsa az egész, vagy mégsem?

A párszázas “kontingens”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

 • Vatikáni rájder is részt vett az országúti kerékpáros világbajnokságon
  Bár Don Matteo mindenhová kerékpárral ment, az mégis igazi kuriózum, hogy az idei országúti kerékpárosok mezőnyversenyében a 40 esztendős Rien Schuurhuis a Vatikán színeiben állt rajthoz.
 • Karma-válsághelyzet ellen itt az 5 módszer, amitől fellélegezhetsz!
  Ha pozitív energiát szeretnél létrehozni az életedben, akkor az alábbi tanácsokat jó, ha megfogadod. Éld így az életed, és meglátod, minden a legnagyobb rendben lesz! Mindannyian azt kapunk, amit adunk, vagyis az általunk kibocsátott energia visszaszáll ránk. A Világegyetem törvényeit nem tudjuk megváltoztatni, csupán annyit tudunk tenni a “karmánk érdekében”, hogy pozitív életet élünk, annak érdekében, hogy azt kapjuk vissza.
 • Mel Gibson emelte Novák Katalin presztizsét, vagy fordítva? Ki vitte a fotóst?
  Ahogy Orbán Viktornak “leszervezték” a Schwarzenegger-randit, vagy a Chuck Norris találkát, úgy Novák Katalin sem maradt konzervatív/jobboldali/abortuszellenes filmsztár-fotó nélkül.
 • Magyar György: Semjén doktor törvénymódosítása semmit nem bíz a véletlenre
  Létrejöhet az elvileg független Integritás Hatóság, amelynek feladata például az uniós forrásokkal kapcsolatos visszaélések megelőzése, a jogsértések megakadályozása, leleplezése. Erre azonban van már néhány elvileg „független” szervezet, ilyen például az ügyészség. Mitől lesz jobb a helyzet, ha – az EU-s pénzek elherdálásának elkerülése érdekében – Semjén-javallatra létrejön egy újabb kormányzati hivatal?
 • Szijjártó Péter ismét lágyékon rúgta az Uniót – Mire ez a nagy kapálódzás?
  Szijjártó Péter úgy szerint vitán felül áll, hogy amerikai gazdaság nyer ezekkel a szankciókkal, hiszen míg az EU gazdasága recesszió felé tart, az Egyesült Államok gazdasága – többek között az ottani alacsonyabb energiaárak miatt – egyre versenyképesebbé válik.

About Author