Mi is történt valójában? Két országgyűlési lépviselő “benyomult” – bement – az MTVA székházának aulájába, leültek és várták, hogy az azt vezető közszolga lefáradjon és átvegyen tőlük egy papirost. Mindeközben a telefonjukkal közvetítették a rém titkosan ki-be járkáló emberek össztűzében a várakozás feszült óráit.

Ezért érdemes volt….(?)….

Órákkal Szél és Hadházy képviselők érkezése után  megtörtént a “csoda” és Papp közszolga méltóztatott lefáradni. A vezérigazgató nem okozott különösebb meglepetést, és rövid párbeszéd után hamar lerázta magáról a két képviselőt. Papp nem volt hajlandó meghallgatni Szél és Hadházy mondandóját a közérdekű hirdetésről és az ellenzéki öt pontról. Úgy fogalmazott,

„a módszerrel van a probléma”,

kifogásolta, hogy a képviselők már decemberben is

„erőszakkal próbáltak bejutni”

a munkaterületre. Emellett az MTVA munkatársainak politikai befolyásolásával vádolta meg a az ellenzéki képviselőket, majd azzal zárta mondandóját, hogy a képviselők írásban juttassák el hozzá a kérdéseiket. Papp ezután távozott az előtérből, mögötte pedig biztonsági őrök sorfala záródott össze.

Közjáték

Tegye fel a kezét, akivel nem fordult még elő, hogy sokórás várakozás után pisilnie kellett volna! Érthető módon Szél Bernadettel is megesett ez a “csúfság” és itt érkezett el az ideje az MTVA-visszavágónak: nem engedték, hogy a mellékhelységbe bemenjen. Brávó! A híres magyar kultúra, amit baromira féltünk a menekültektől!

Szél Bernadett Facebook-közvetítése szerint még mindig az épületben tartózkodnak, és egészen banális vitába keveredtek a székház biztonsági szolgálatával:

a képviselőket nem engedik be vécére, hanem egy másik épületbe akarják átkísérni őket, ahonnan a gyanújuk szerint már nem engednék vissza őket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét